cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Yetkili servis müşteri kazıklama

(Topic created on: 07-19-2023 06:53 PM)
443 Views
Seyda1
Beginner Level 2
Options
TV

Samsung Tv arızam sonucu samsung yetkili servisini çağırdım. Basit bir led arızasından bahsediyorum. Televizyonumun ledi yanmıştı. Geldi baktı. Ledi yanmış dedi. Doğru. Sonra bu curve tv olduğu için sadece ledi değiştiremediklerini komple paneli değiştirmek zorunda olduklarını başka bir yolu olmadığını söyledi bana. Sonra yedek parça sorgulaması yaptı telefonundan ve yedek parça olmadığını bunun yerine samsung size yeni bir tv göndericek ama siz panel fiyatı ödiceksiniz dedi. Ve bana 18.700 tl fiyat çıkardı. Tabiki ben bu durumu önceden araştırmış bir insan olarak curve tvlerin de ledlerin değiştirilebildiğini araştırmalarım sonucu öğrendim. Ve sıradan bir mahalle ustasını çağırıp tv mi yaptırdım. Tvmin sadece ledi değiştirildi ve 2500 tl ye sorunumu çözdüler. Şimdi soruyorum bu aradaki uçurum fiyat farkı ne demek oluyor? Nasıl oluyorda herhangi bir usta tvnin sadece ledini değiştirebiliyorken yetkili servis bunu yapamıyormuş muş??? Bu insan kazıklamak değil de nedir? Biz samsung markasına güvenerek tonla para verip ürün satın alıyoruz ki sonrasında bir sorun yaşarsak bu marka güvencesi altında sorunumuz kolaylıkla çözülsün diye. Bahsettiğim çözüm ücretsiz çözüm değil elbetteki bedeli neyse ödemeye hazırız. Ve fakat fiyatlar arasındaki bu uçurum **bleep** sonucu geldiğimiz bu noktada yaşadığım bu olayla gördükki bu markaya olan güven boşaymış. Samsung yetkili servislerine güvenmeyin! Bir daha da samsungtan alışveriş yapacağımı sanmıyorum. Bu olayı da duyurabildiğim kadar duyuracağımdan emin olabilirsiniz. Öpüyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Seyda1,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz. Durumu kontrol edebilmemiz için bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
TV
Telefonda da böyle. Garantiye ekran arızasından giden bir telefon garanti dahilinde ekran batarya şarj soketi gibi bölümler değişip de geliyor. Ha telefoncuya versen sadece ekranı değiştirirdi. Bunun iyi yanı da var kötü yanı da. Yetkili servis led gibi ufak işlerle uğraşmıyor. Değiştirdiğiniz ledler de 1 sene gitmez tekrar bozulacaktır göreceksiniz. Biz de yıllar önce farklı markanın (G marka) Led Tv'sini aldık garanti biter bitmez bozuldu. Yetkili servis 2 bin istedi zaten tvnin fiyatı 2.200 dü. Tamirciye verdik 300 e yapıldı ama 1 ayda gene aynısı oldu.

Size tavsiyem ekranı dinamik mod,canlı mod gibi modlar yerine doğal modda kullanmanız. Ledler uzun gidiyor böyle. Geçmiş olsun.
TV
Hakikaten kazıklamak bu başka bir şey değil 18.700 tl de çokmuş sadece ledler değişecek ledler bu kadar etmez
Topraks9plus
Expert Level 5
TV
Samsung yetkili servisi yüzünden mağduriyetler maalesef çok fazla. Ne zaman yetkili servisine gitsem bir kavga çıkıyor. Ben de aynı şekilde Samsung yetkili servisi yüzünden mağdurum.

Sizlere çok geçmiş olsun.
BK_S22
Active Level 8
TV
Keşke yaptırmak yerine tüketici hakem heyetine başvursaydınız tüketici yasasına göre bir üretici sattığı ürünün en az 5 sene yedek parçasını bulundurmak zorunda eğer bulunduramıyorsa ücretsiz şekilde üst model ile değişim yapmak zorunda tüketici hakem heyetine başvurarak %100 kazanırdınız
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
TV
kablodaki kısa devre sonrası patlayan ledleri öteki kore markasının servisi değişimi için 2000 tl istemişti, webden araştırıp aynı ledleri 3ay sonra 600tl ye özel serviste değiştirmiştim. 2 yıl oldu hiç bir sorun yaşamadım.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Seyda1,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz. Durumu kontrol edebilmemiz için bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD