cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Tv Spotify Hatası

(Topic created on: 03-10-2025 10:26 PM)
263 Views
rs7quattro
Active Level 6
Options
TV

Ben sorunu çözmeme rağmen nedense buraya yazmadım şimdi aklıma geldiği için şimdi anlatıyorum. Spotify altyapısı oldukça hatalı, berbat ve rezil durumda ve bu hatalar tüm platformlarda farklı farklı karşımıza çıkmakta (tv, saat, telefon, pc hatta internet sitesi). Bu platformlarda yaşanan sorunlar bir şekilde çözülüyor ancak içlerinden bir tanesi hariç. Mükemmel işletim sistemi tizen ile birleşen Tv platformu! Görseldeki hata ile karşılaştığınızda ister tvyi kapatıp açın, ister spotifyı silip geri yükleyin, ister samsung accounta gir çık yapın (ki spotifya samsung account ile giriş yapılıyor), hatta isterseniz uygulama verilerini silin. Tvde hala veri kaldığı için sorun çözülmüyor. Bu hata size söyleyeceğim iki çözüm yöntemi haricinde çözülmüyor.

1- SmartHubı Sıfırlamak
Televizyon kumandası üzerinde bulunan Menü (Home) tuşuna basalım önce. Ardindan Ayarlar > Destek > Cihaz Bakımı > Kendi Kendini Tanılama ya da Otomatik Test'de yazabilir, o kısımda Smart Hub'ı Sıfırla seçeneğini seçin. Şifre bölümüne
(Varsayılan Pin 0000'dir) şifrenizi giriş yapın. Bu işlem TVnizde yüklü olan tüm
uygulamaları silecektir.

2- Tvyi Sıfırlamak
İkinci ve tavsiye etmediğim yöntem tvyi sıfırlamak.

İlgili Foto

image

3 Comments
ForGalaxyUser
Active Level 10
TV
O kadar saçma gönderinin arasından faydalı bilgi sunduğun için sagol
rs7quattro
Active Level 6
TV
Rica ederim. Elbet bir gün birinin işine yarayacaktır.
0 Likes
ForGalaxyUser
Active Level 10
TV
Arama kısmına basmayı akıl edebilirlerse neden olmasın