- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-03-2020 08:02 PM in
TVSolved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2020 04:28 AM in
TVMerhaba scroll,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı bilgisayar için optimize edilmiş olup, video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatmamaktadır. Çünkü televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken televizyonlarımızda bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız olacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2020 08:31 PM in
TV- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2020 10:12 PM in
TV
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2020 04:28 AM in
TVMerhaba scroll,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı bilgisayar için optimize edilmiş olup, video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatmamaktadır. Çünkü televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken televizyonlarımızda bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız olacaktır.
Teşekkürler.
MOD