cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Smart TV internet tarayıcıdan film izleme sorunu

(Topic created on: 05-03-2020 08:02 PM)
34030 Views
scroll
Beginner Level 2
Options
TV
Smart TV de bulunan web tarayıcısından 1 ay öncesine kadar film izleme sitelerinden film izlerken son 1 aydır izleyemiyorum. Aynı sorunla karşılaşan bir sürü Smart TV sahibi var. Samsung bu konu hakkında müşterilerine hiçbir çözüm sunmamış. Diğer tüm markalarda böyle bir sorun yaşanmazken Samsung müşterileri yaşıyor. Lütfen bana bunun bir sorun olmadığı gibi bir saçma ve zekamı sorgulayıcı bir cevap vermeyin. Bu ve bunun gibi mesajları bir çok siteye de yazdım. Samsung alacakların almadan önce bir daha düşüneceklerine eminim. Samsung =Pişmanlık.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba scroll,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı bilgisayar için optimize edilmiş olup, video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatmamaktadır. Çünkü televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken televizyonlarımızda bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
_Fırat_
Active Level 8
TV
Ben Philips tv kullanıyorum.. Google Chrome uygulaması yüklü olduğu halde kullanamıyorum hiç bi şekilde ne yaptıysam... Bende de böyle bi sıkıntı var... Tv Android bide yani.
0 Likes
jorrem
Active Level 3
TV
Sizin yazınızı görünce artık emin olmaya başladım. Anlaşılan firmalar kasıtlı olarak böyle birşey yapıyorlar. Lg nin son model smart tv sine sahibim. Filmi tarayıcıdan açıp tek partla takılmadan izleyebiliyordum. Ama şimdi yükleme ekranında döndükçe dönüyor bir kare resim bile göstermiyor.
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba scroll,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı bilgisayar için optimize edilmiş olup, video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatmamaktadır. Çünkü televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken televizyonlarımızda bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız olacaktır.

Teşekkürler.
MOD