cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung AU7100 50 TV Duplex Play ve Smart IPTV mağazada çıkmıyor

(Topic created on: 12-10-2022 08:11 PM)
1933 Views
Rufiq
Beginner Level 3
Options
TV

Merhaba. Arkadaşlar Samsung AU7100 50 TV modeline sahibiz ve bu TV'de mağazada ilginç bir şekilde ne duplex play ve de Smart IPTV uygulanması bulunmakta. Ne yapabilirim?

Güncelleştirmeleri denetle dediğimde de güncelleştirmeler yok diyor. Yani güncel cihaz.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
TV

Arama yerinde çıkmıyorsa, Uygulama geliştiricilerine geri bildirimde bulunabilirsin

View solution in context

4 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
TV
Samsung Tvler Tizen işletim sistemine sahip cihazlardır. Android değillerdir. Fakat apk uygulama bazı yollarla kurulabiliyor. İnternette Duplex Play Samsung tv diye aratırsanız yükleme yöntemlerini bulursunuz.
Rufiq
Beginner Level 3
TV

Hocam Mağazadan yüklemek mümkün değil mi?

Açıkçası güncelleştirmeleri denetle de dedim belki ondandır dedim ama ondan değil. Mağazada diğerleri çıkıyor ama bir tek bu bir de Smart IP TV isimli uygulama çıkmıyor. APK olarak indirip USB bellek ile mi kuracağım. Onu anlatırsanız sevinirim.

Mustafa3437
Expert Level 5
TV

Hocam bu konuda pek bilgim yok Google'a direk Duplex play Samsung tv yazarsan Youtube videosu çıkacak. Orada detaylı anlatıyor. Ayarlar Smart Hub üzerinden.

Solution
İnfoDijital
Active Level 8
TV

Arama yerinde çıkmıyorsa, Uygulama geliştiricilerine geri bildirimde bulunabilirsin