Frdogan
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar samsung Q60CA 50 televizyonum var tv yi acarken ekranin üst kösede 1920x1080 50i diye gösteriyor ayarlara giriyorum ama cözünürlükle ilgili manuel degiştirecegim bir ayar bulamadim ben cözünürlüğü 1920x1080 60p yapmak istiyorum ama bulamiyorum böyle bir seçenek.
4 Comments
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 07:15 PM in
TV
öyle bir seçenek olmaz zaten ve ayrıca i yazıyırsa muhtemelen 1080p'den düşük oluyor,bence onu arastır.60p zaten oynatır ve görüntü kaybı olmadan izlersin.Ben çözünürlüğün değişme olayını tv de duymadım,varsa bilen yazarsa bende öğrenebilirim.
yalçın84
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 09:32 PM in
TV
Merhaba. Tv üst bildirim panelinde ki çözünürlük bilgisi tv ye aktarılan yayın çözünürlük bilgisidir. Harici kaynaktan aldığınız çözünürlük bilgisini size gösteriyor. Bu çözünürlük ayarını harici kaynak cihaz kutu ricever dan değiştirebilirsiniz sadece . Diğitürk Dsmart uydu ricever veya pc hangi harici kaynağı kullanıyorsanız eğer o cihazların ayarlar sekmesinde tv çözünürlük HDMI çıkış ayarlarını yapılandırabilirsiniz. . Diyelim ki normal dahili uydu kullanıyorsanız eğer bu ayarı değişmeye erişim sağlamanız mümkün değildir.
Frdogan
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 09:49 PM in
TV
Tv+ kutusundan aliyorum cozünurlüğü 1080 p seciyorum orjinal secenegı de var o birazdaha soluk gibi geliyor o yuzden 1080 p seciyorum bir ara tv panelinde 1920x 1080 60p yaziyordu şimdi ise 50i olarak cikiyor
yalçın84
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 09:55 PM in
TV
Merhaba . İzlemekte olduğunuz yayın içeriğinin çözünürlüğü le alakalı bir durum. Yayın sağlayıcısı hangi çözünürlük üzerinden veri sağlıyor sa TV onu algılar otomatik olarak . Ama siz yinede 1920x1080P olarak seçin ve o şekilde bırakın. Geri kalanını kendisi otomatik olarak algılıyor zaten. Bu arada yapılan ayarlardan sonra her iki cihazı kapatıp tekrar dan açın ki panel tarama hızı yapılan ayarlara karşı yeniden tarama hızını yenilemiş olsun