- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
SAMSUNG ELEKTRONICS İSTANBUL PAZARLAMA VE TİC. LTD. ŞTİ.
Müşteri Hizmetleri Departmanı
E-posta: hizmet@partner.samsung.com
KONU: OLED Televizyonumda oluşan izler nedeniyle şikâyet ve destek talebi
Sayın Yetkili,
03.09.2023 tarihinde TeknoSA Marmara Forum mağazasından (faturası ve garanti belgesi ekte sunulmuştur) satın almış olduğum Samsung marka OLED televizyonumun kurulumu sırasında, ürünü kuran teknik ekip üyelerinin teması sonucu ekranda gözle görülür parmak izi benzeri lekeler oluşmuştur.
İlk teknik servis talebimde gelen personel, söz konusu lekelerin mikro fiber bez ile temizlenebileceğini belirtmiş ve örnek göstermek amacıyla ürüne kendisi de temas ederek temizleme girişiminde bulunmuştur. Ancak ilgili temas noktalarında yeni lekeler oluşmuş ve bu lekeler de kalıcı şekilde ekranda kalmıştır.
İkinci kez çağırdığım teknik servis ise bu lekelerin ekranın dış yüzeyinde olduğunu, iç panele zarar verilmediği gerekçesiyle garanti kapsamına alınamayacağını belirtmiştir. Ancak ürüne herhangi bir sıvı teması, yanlış bezle silinme ya da kullanıcı hatası sayılabilecek başka bir işlem yapılmamıştır. Sadece ürün kurulumu sırasında teknik ekip teması ve bir örnek temizleme girişimi sonucu bu izler meydana gelmiştir.
Samsung gibi dünya çapında kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem veren bir markanın, bu tür bir kullanıcı hatası olmayan ve ilk kurulum anında yaşanan bir durum nedeniyle müşterisini mağdur etmeyeceğine olan inancımı koruyorum. Televizyonun kurulumu sonrasında yalnızca bir kez elim değdiğinde bile aynı tür bir leke oluşması, ürünün ekran yüzeyinde üretim kaynaklı bir hassasiyet olabileceğini düşündürmektedir.
Tarafınızdan yeniden teknik servis yönlendirilmesini; gelecek olan teknik ekibin, ürünün normal temas ve kullanım koşullarına karşı nasıl tepki verdiğini gözlemleyerek, bu tarz lekelerin ürünün genel kalite ve sağlamlık kriterleri açısından değerlendirilmesini, varsa üretim hatasının tespit edilmesini; bu yönde tüketici lehine bir çözüm geliştirilmesini talep ediyorum.
İki kez çağrılmış olan teknik servis kayıtlarının sistemlerinizde mevcut olduğunu da belirtmek isterim.
Samsung markasını uzun süredir tercih eden bir müşteri olarak, iyi niyetli yaklaşımınızı ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.
Ekler:
- 1. Satın alma faturası
- 2. Garanti belgesi
- 3. TeknoGaranti belgesi
Bilgilerinize arz ederim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
TVMerhaba DuyguBEKEM,
Bilgilerinizi teknik ekibimize ilettik. Teknik ekibimiz size en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago in
TVSesimi burdan da duyurmak istedim. Oled tv alıp leke sorunu yaşayanlar var mı ? 1.5 sene önce en iyi tv diye aldım .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago in
TVBenim anladığım nokta bez ile neden silmiyorsunuz.
Lütfen bu konu hakkındaki bilgisizlikliğimi maruz görün çünkü tam olarak anlayamadım, lekelerin fotoğrafını alabilir misiniz?
