- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
M7 Smart Monitörü yeni aldım ama uygulamaları kuramıyorum. Kur dediğim zaman çeşitli hata kodları alıyorum. (102028) (102035) gibi
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-21-2022 10:26 AM (Last edited 11-21-2022 10:28 AM ) in
TVMerhaba onurrcsknn,
Bu durumda aşağıda yer alan adımları uygulamanızı rica ederiz.
1. Kumandanızdan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından Ayarlar sekmesine giriş yapınız.
2. Destek sekmesine giriş yapınız.
3. Cihaz Bakımı sekmesine giriş yapınız.
4. Kendi Kendini Tanılama sekmesine giriş yapınız.
5. Smart Hub'ı Sıfırla sekmesine giriş yapınız.
6. Sıfırlama tamamlandıktan sonra kumandadan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından APP sekmesine giriş yapınız ve kurulumu seçiniz. Hüküm koşullar ekranı açıldıktan sonra tümünü kabul ediniz. Hesap oluşturma ekranı açılacaktır. Samsung Account üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapınız. Yeni hesap açmak istemiyorsanız sağ üst köşede yer alan "Atla" seçeneğine tıklayınız ve daha sonra bitti sekmesini seçiniz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-21-2022 10:26 AM (Last edited 11-21-2022 10:28 AM ) in
TVMerhaba onurrcsknn,
Bu durumda aşağıda yer alan adımları uygulamanızı rica ederiz.
1. Kumandanızdan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından Ayarlar sekmesine giriş yapınız.
2. Destek sekmesine giriş yapınız.
3. Cihaz Bakımı sekmesine giriş yapınız.
4. Kendi Kendini Tanılama sekmesine giriş yapınız.
5. Smart Hub'ı Sıfırla sekmesine giriş yapınız.
6. Sıfırlama tamamlandıktan sonra kumandadan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından APP sekmesine giriş yapınız ve kurulumu seçiniz. Hüküm koşullar ekranı açıldıktan sonra tümünü kabul ediniz. Hesap oluşturma ekranı açılacaktır. Samsung Account üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapınız. Yeni hesap açmak istemiyorsanız sağ üst köşede yer alan "Atla" seçeneğine tıklayınız ve daha sonra bitti sekmesini seçiniz.
Teşekkürler.
MOD