cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M7 Smart Monitör Uygulama Yükleme Hatası Veriyor.

(Topic created on: 11-20-2022 10:23 AM)
5023 Views
onurrcsknn
Beginner Level 2
Options
TV

M7 Smart Monitörü yeni aldım ama uygulamaları kuramıyorum. Kur dediğim zaman çeşitli hata kodları alıyorum. (102028) (102035) gibi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba onurrcsknn,

Bu durumda aşağıda yer alan adımları uygulamanızı rica ederiz.

1. Kumandanızdan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından Ayarlar sekmesine giriş yapınız.

2. Destek sekmesine giriş yapınız.

3. Cihaz Bakımı sekmesine giriş yapınız.

4. Kendi Kendini Tanılama sekmesine giriş yapınız.

5. Smart Hub'ı Sıfırla sekmesine giriş yapınız.

6. Sıfırlama tamamlandıktan sonra kumandadan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından APP sekmesine giriş yapınız ve kurulumu seçiniz. Hüküm koşullar ekranı açıldıktan sonra tümünü kabul ediniz. Hesap oluşturma ekranı açılacaktır. Samsung Account üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapınız. Yeni hesap açmak istemiyorsanız sağ üst köşede yer alan "Atla" seçeneğine tıklayınız ve daha sonra bitti sekmesini seçiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

1 Comment
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba onurrcsknn,

Bu durumda aşağıda yer alan adımları uygulamanızı rica ederiz.

1. Kumandanızdan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından Ayarlar sekmesine giriş yapınız.

2. Destek sekmesine giriş yapınız.

3. Cihaz Bakımı sekmesine giriş yapınız.

4. Kendi Kendini Tanılama sekmesine giriş yapınız.

5. Smart Hub'ı Sıfırla sekmesine giriş yapınız.

6. Sıfırlama tamamlandıktan sonra kumandadan Menü (Home) giriş yapınız. Ardından APP sekmesine giriş yapınız ve kurulumu seçiniz. Hüküm koşullar ekranı açıldıktan sonra tümünü kabul ediniz. Hesap oluşturma ekranı açılacaktır. Samsung Account üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapınız. Yeni hesap açmak istemiyorsanız sağ üst köşede yer alan "Atla" seçeneğine tıklayınız ve daha sonra bitti sekmesini seçiniz.

Teşekkürler.

MOD