- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-13-2020
03:57 PM
(Last edited
07-13-2020
03:58 PM
by
User0000005
) in
Samsung TVumdan film izlemek istiyorum. İnsanlara yaptığınız klasik açıklamayı bana da yapmayın. Sonuç olarak bu TV alınırken film izlenebileceği söylendi. Daha kısa videolar izlemek istemiyorum. Video uygulamalarının kalitesi berbat. Googledan film nasıl izlerim bunun çaresini söyleyin lütfen
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-13-2020 07:31 PM in
TVMerhaba Rbbsrr,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı (Web Browser); bilgisayar için optimize edilmiş olup video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatamayacaktır.
Çünkü televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken, televizyonlarımız da bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır.
Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız veya web tarayıcısında daha kısa süreli video izlemenizdir.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-13-2020 04:16 PM (Last edited 07-13-2020 04:18 PM ) in
TVÖncelikle böyle birşey için anlaşmalı televizyonlardan almalısınız...
Ya da googledan reklamsız bir şekilde film kitalayıp ce satın alabilirsiniz.
Ya da ücretsiz bir şekilde bazı sitelerden filmlerinizi izleyebilirsiniz.
Youtudan ve Netflıxten izleyebilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-13-2020 04:45 PM in
TV- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-13-2020 05:16 PM in
TVTelevizyonunuzun model kodu nedir?

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-13-2020 07:31 PM in
TVMerhaba Rbbsrr,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı (Web Browser); bilgisayar için optimize edilmiş olup video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatamayacaktır.
Çünkü televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken, televizyonlarımız da bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır.
Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız veya web tarayıcısında daha kısa süreli video izlemenizdir.
Teşekkürler.
MOD