Original topic:

Elveda SAMSUNG

(Topic created on: 04-09-2026 05:56 PM)
133 Views
iamparis
Active Level 4
Options
TV

1 televizyon aldım arkadaşlar 3 sene önce, ilk kutusundan yamuk çıktı (Yamukluğu farketmeyelim diye de kuruluma gelen servis elemanı elini yamukluğun üstüne koyup duruyordu)tam tv'yi duvara asacaklardı ki hala orayı tutmaktan vazgeçmeyecek artık, dedim "çek elini artık yiğidim, orası yamuk" o an ki yüz ifadesi ile gürbette olan sevgilisine mektup yazar gibi tutanak yazmaya başladı.

O gitti yenisi geldi. 6 ay sonra ölü pikseller çoğaldı, panel değişti evimde. değiştirdikleri panel de eskisinden 10 kat ölü pikseli vardı. O kadar çoktu ki ölü pikseller, diğer canlı pikseller ruhlarına fatiha okuyorlardı. Servis dayanamadı o da anısını yazıp tutanak tuttu ve o da değişti.

Değişen de geldiğinden 9 ay sonra bir sabah bir kalktım ekranın sağında panel içinde yanık toz bulutu oluşmuş. Hemen Servis açtık o da geldi baktı (abi çok ısınmış kapatıp açtıkca ısınıyor ekran alalım bunu) dedi. 75" tv'yi ulubatlı hasan gibi sırtlayıp 9. Kattan indirip gitti. Fişe sadece (ekranda leke var) diye not düşmüş yiğidimiz. dedik naptı bu ısınmayı yazmamış. Hemen çözüm merkezini aradık, eksik yazmış ısınma var diye tedirginliğimizi bildirdik bu durumda. (Ucretli değişim yapılsın biz tedirgin olduk) dedik. 2 hafta oyalaladılar, sonunda değişim olmadı prodüsür zart zurt falan derken "panel değişti, teslim edilecek" dendi. Dedik tamam sobayı tv'ye döndürdüler galiba. Bir geldi tv ne paneli, led barlar değişmiş." La bu ne, panel değişti demediniz mi" dedim, "abi bize teslim edin dediler, getirdik" dedi. İyi hadi bakalım açalım bismillah diye bir açtık tv'yi, ALLAH dedik ne bu, bir yere atom düştü de yaydığı ışığa maruz mu kaldık ne oldu derken (o an gözlerimi kapatıp çömelecektim) ki eleman "abi bak pırıl pırıl parlıyor ekran" dedi. O şoku atlatıp pencereyi nefes alayım diye açtım bir baktım, komşular güneş gözlüklerini takmış bizim eve bakıyorlar. Evde bildiğiniz görsel sölen oluştu. Dedim kardeşim şu ışığı kıs kolu komsuya rezil olduk bu ne ? Neyse Sonra bir kıstı ki ne görelim, ekran aralık ayının son haftası. O kadar bulutlanma var ki, birbirlerine çarpsalar ekranın altından yağmur damlaları damlayacak. Dedim bu ne beyler, açıklayın sunum yapın, niye böyle oldu şimdi, mevsimden örnek alıp bulutlu bir kış ayını ekrana mı yansıttınız, bob ross'u kıskandıracak eser olmuş bu resmen. Deyip biz tesliim ettik abi yeni kayıt açalım dediler açtım hemen yeni kaydı.

Açtık telefonu dedik "kusurlu teslim edildi, imza attırılmadı, dandirik led bar değişim fişi verildi, ürün sorunsuz teslim edildi demişsiniz sorunlu teslim edildi" kayıt açıldı eleman geldi 2 gün sonra. Baktı inceledi tansiyonunu ölçtü, baktım tv'nin dibinden resim çekiiyor bulutlanmaları. Dedim "doktor bey birde 2 metreden resim çekin" bulutun içinden bulut resmi çekilmez". Yine 1 adım geri attı çekti resmini. Sonra "abi ne istiyorsun" dedi. "Bir parça huzur istiyorum" diyemedim "değişim istiyorum ücreti neyse verecem artık" alın kurtarın beni bu döngüden" dedim gitti. 3 gün sonra çat rapor geldi telefona "müsteri incelenmeyi kabul etmedi, 2 metreden video akışında yok, beyaz ekran var" diye yazmışlar. Haydaaa dedim hemen elemana mesaj çektim " hocam bu rapor ne böyle 2 metreden belli olmuyor demişsin, ne yaptın sen ? Baktım hemen yazmış "beyaz ekran da var dedim" yazmış, bende "kardeşim beyaz ekran var yazmışın da 2 metreden belli olmuyor diye de yazmışın" dedim sonra bombayı patlattı "ben fabrika ne dediyse onu yazdım" diye mesaj yazmış. Yani doktor bey "ben bu hasta tv'yi muayne ettim, bu hasta tv gerçek bir hasta tv ama baş hekime söyledim, bu hatsa tv gittiği yere kadar gitsin" demenin şeklidir.

Neyse araya bayram girdi, baktım bulutlar artık iyice kasırga oluşturacak o kadar yoğunlaştılar ki led barlar aradan ışık verdiği an gökkuşağı oluşturuyor. Bayramdan sonra hemen servis açtım 2 gün oldu eleman yok, 3 gün oldu eleman yok. 4.gün bir aradılar ne deseler beğenirsiniz "abi kutu yok" 🤣ahahahhahaha gülermisin ağlarmısın, koca samsung ta 75" kutu nanay yok. Dedim gelin beyler bende var kutu, yok abi dediler kopurkleri olması lazım, dedim o da var, yok abi geç oldu. Falan filan derken, 5.günün şafağında abi kutu bulamadık yarın gelicez. Dediler. Yarın geldiler baktım hiç birinde kutu yok, kutusuz gelmişler 🤭 dedim, hoşgeldiniz beyler "kutu nerde". Dedim gelin hadi gelin sizi çılgınlar bakın bu televizyon, yukardaki durumu anlattım, adamlar şok, "abi bu tv için bu elemanlar neden geldi ki buraya, tv fabrikaya gitmemiş ki" dediler bu sefer ben şok. Dedim alın bu eseri değişim yapın "aman abi biz yapamayız üst birime bildiririz. Tamam dedim, baktım tv'yi bunlar da sırtlamaya çalıştılar, dedim "beyler ariza fişi oluşturmadınız napıyorsunuz, baktım tv ile beraber vın kaçtılar resmen. Yav dedim bu iş böyle olamaz çözüm merkezini arayalım soralım durumu anlattık 10 dakika sonra dönecek size çözüm merkezi dediler o gün dönmediler, ertesi gün aradık 10 dakika sonra döneceğiz dediler yine dönen yok yerinden, işi güçü bıraktık bakalım dedik ne zaman dönecekler 5 gün oldu dönen yok, dedik gitti tv heralde, 6 gün aradık yok, dedim milletin tvsi perişan oldu heralde bize sıra gelmedi. 7. Gün de aradım, dedim "çok afedersimiz rahatsız ediyorum, ama durum bu be kardeşim, beni artık yıldırdınız be abi durum bu be kardeşim, fişsiz aldılar onu bildircem 1 hafta oldu" dedim başladım ağlamaya nasıl ağlıyorum ama varya, hıçkıra hıçkıra. Neyse sildim akan göz yaşlarımı. Pat biri aradı, "tv'niz fabrikada merak etmeyin" dedim "gerçekten mi" hemen hanıma seslendim "hanım koşşşş tv fabrikadaymış" o da " şükürler olsun, demiştim sana beyyy bunlar yapmaz öyle şe" dedim tamam yapmamışlar zaten fabrikaya göndermişler 🤭

Neyse aradan 2 gün sonra biri daha aradı tv'niz onarım aşamasında diye, dedim "bayan, hanım efendi, biz değişim talebinle verdik, neyin onarımı? Zaten yapamamışsınız" dedi "siz onarımı kabul etmişsiniz" haydaaaa olaya gel. Dedim size ulaşıp bunu gerçekten mi demişmiyim, size ulaşılamıyor ki, siz karıştırıyorsunuz galiba dedim, fişsiz alındı diyorum size tv, değişim istiyorum, hatta üstüne para bile vermeye raziyim diyorum dedim en başından beri ama siz onarım istemişim gibi davranıyorsunuz çok ayıp dedim. THH kanunları gereği buraya başvuracağım dedim. Sonra yaşadığım süreci gözüm de 2 damla yaş ile oturdum yazdım, yazdıkca ağladım, yazdıkca öfkelendim ve karşıma mini bir dizi serisi çıktı. Sonra bunlar x olmak üzere, samsung'un tüm yurt dışı kurumlarına mail attım. Ertesi gün de beni genel müdürlükten emre bey adında biri aradı, ona da durumu anlattım, o da tv fişini istedi, süreci be yöneteceğim dedi. Dedim heralde bu sefer değişiyor bu kurtulduk, ama baktım o da 2 3 gün sonra fabrikada tv dedi o yüzden değişim olmuyor panel değişecek vs. Diye 180 derece döndü. Neyse aradan 3 gün geçti dedim "fabrika baştan tv yapsa şuan elime ulaşırdı bu tv" bir de öyle bir izlenim yapıyorlar ki sanki koca fabrika işi gücü bırakmış benim tv ilginiyorlar, çözüm arıyorlar. Neyse bugün aradım aynısını dedim. Döndü bana ne dese beğenirsiniz. "Tv nizin fabrika denetimi bitti, led barları sökülmüş, atolyeye alınmış, panel değişimi olup 3 gün sonra en geç teslim edilecek" 

YANİ ARKADAŞLAR. izahı olmayan şeyin mizahı olur. 

Bir de bu şekilde anlatıp 1 buçuk aylık süreçi bu şekilde yaşadım ben, şuan tv yapılacak lakin en ufak bir sorunda bütün bu olumsuzluklarla beraber, elimdeki aslı atarı olmayan fişlerle beraber, hiç bir samung yetkilisi ile iletişime geçmeden bana yaşatıkları bunca mağduriyetlerle beraber, en ince ayrıntılarınla beraber şikayetimi DEVLETİMİZİN TÜKETİCİYE SUNDUĞU HAKLARI KULLANARAK. THH'ne değişim için başvuracağım.

Hoşçakal samsung. “1 müşteriyi kaybetmek uyarıdır, ders almazsan daha fazlasını kaybedersin.” ben sanırım o daha fazlası olan kısımdayım...

image

image

image

image

image

image

image

iamparis
Active Level 4
TV
Evet hocam.
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 7
TV
9 ay sonra onarim yapildiginda artik kac kere servise getirdin saymadim ama 3 ve ya 4 kere ayni problemden dolayi servise gider ise urunu bire bir degisim ya da para iadesi yapmak zorundalar
iamparis
Active Level 4
TV
1 yamuk geldi değişti.
2 pikseller tek tek öldü panel değişti, değişen panel komple ölmüş. Adam dedi tutanak tutayım da değişsin.
3. Bu tv de nanay.

Gelen servis kronik diyor bu modeller, değişim çıkar dıyorum ben yapamam dio :)) şaka gıbıler tam. Aklımızla dalga gecıyorlar.
katmerci
Active Level 5
TV

Hocam bilmiyorum oluyomu ama thh den sonra mahkemeyr verin maddi manevi tazminat falan o kadar para verip böyle işlerle uğrasmak urunu kullanamamk gercekten sinir bozucu

iamparis
Active Level 4
TV
Kesinlikle hocam, gerçekten bezdirdiler. Yaşadığım bu süreç sadece bir ariza süreci değil farkındaysanız.
0 Likes
TV
Çok güldüm Allah'ta sizin güldürsün müthiş bir yazı yazmışsınız 😂 geçmiş olsun
iamparis
Active Level 4
TV
Ne mutlu bana hocam ama ben gülemedim, güldüremedi yüzümü sansung. hühühü😒
TV
Yazarlık var mı sizde mest oldum gerçekten 2.'yi okuyacağım şimdi 👌🏻
0 Likes
iamparis
Active Level 4