cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

BluTV uygulaması mağazada yok

(Topic created on: 07-14-2024 03:34 PM)
667 Views
Members_FQvvJsO
Beginner Level 4
Options
TV

Merhabalar,

Birkaç hafta önce Samsung 65Q70D modeli televizyonu satın aldım. Televizyonda BluTV izlemek istediğim zaman uygulamayı bulamadım. Açıkcası uygulama ismini aratıp bakabileceğim bir uygulama mağazası gibi arayüz de göremedim. Home tuşuna basıp uygulamalar kısmına geldikten sonra yüzlerce uygulamayı tek tek kontrol etmeme rağmen BluTV'yi bulamadım(korsan IPTV uygulamaları bile var). Ve bu işlemi farklı zamanlarda birçok kez yapmama rağmen göremedim BluTV'yi. 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Members_FQvvJsO,

Öncelikle TV'niz için yeni bir güncelleme olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz. 

TV yazılımınız güncelken, Apps kısmında TV modeliniz ile uyumlu olan uygulamaları görerek indirebilir ve kullanabilirsiniz. Apps kısmında bulunmayan uygulamalar desteklenmediği durumda görüntülenemeyebilir, bu nedenle sadece Apps alanında bulunan uygulamaları kullanabilirsiniz. 

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için uygulama geliştiricisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi de alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
TV
Telefondan mağazaya girip indirseniz olmuyor mu
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Members_FQvvJsO,

Öncelikle TV'niz için yeni bir güncelleme olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz. 

TV yazılımınız güncelken, Apps kısmında TV modeliniz ile uyumlu olan uygulamaları görerek indirebilir ve kullanabilirsiniz. Apps kısmında bulunmayan uygulamalar desteklenmediği durumda görüntülenemeyebilir, bu nedenle sadece Apps alanında bulunan uygulamaları kullanabilirsiniz. 

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için uygulama geliştiricisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi de alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes