- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar,
Birkaç hafta önce Samsung 65Q70D modeli televizyonu satın aldım. Televizyonda BluTV izlemek istediğim zaman uygulamayı bulamadım. Açıkcası uygulama ismini aratıp bakabileceğim bir uygulama mağazası gibi arayüz de göremedim. Home tuşuna basıp uygulamalar kısmına geldikten sonra yüzlerce uygulamayı tek tek kontrol etmeme rağmen BluTV'yi bulamadım(korsan IPTV uygulamaları bile var). Ve bu işlemi farklı zamanlarda birçok kez yapmama rağmen göremedim BluTV'yi.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- blutv
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-15-2024 02:14 AM in
TVMerhaba Members_FQvvJsO,
Öncelikle TV'niz için yeni bir güncelleme olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz.
TV yazılımınız güncelken, Apps kısmında TV modeliniz ile uyumlu olan uygulamaları görerek indirebilir ve kullanabilirsiniz. Apps kısmında bulunmayan uygulamalar desteklenmediği durumda görüntülenemeyebilir, bu nedenle sadece Apps alanında bulunan uygulamaları kullanabilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için uygulama geliştiricisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi de alabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-14-2024 04:22 PM in
TV
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-15-2024 02:14 AM in
TVMerhaba Members_FQvvJsO,
Öncelikle TV'niz için yeni bir güncelleme olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz.
TV yazılımınız güncelken, Apps kısmında TV modeliniz ile uyumlu olan uygulamaları görerek indirebilir ve kullanabilirsiniz. Apps kısmında bulunmayan uygulamalar desteklenmediği durumda görüntülenemeyebilir, bu nedenle sadece Apps alanında bulunan uygulamaları kullanabilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için uygulama geliştiricisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi de alabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD