cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

60AU8000 Airplay sorunu

(Topic created on: 02-11-2022 12:15 AM)
1090 Views
batuhan kazanci
Beginner Level 2
Options
TV

Merhaba,

Bugün 60AU8000 marka tv aldım ve kuruluma geldiler , airplay kesinlikle çalıştıramıyorum . Telefonumda ve bilgisayarımda kodu girin diye ibare çıkıyor fakat TV de çıkmıyor.

Tv den Ayarlar-Genel-Apple AirPlay Ayarlarına girince ilk girdiğimde sadece siyah ekran gözüküyor ( yarım saat de dursam aynı ) , sonra geri dönüp tekrar girmeye çalıştığımda ise silik bir şekilde Apple AirPlay Ayarları yazıyor ve tıklayınca : "Bu fonksiyon kullanılamıyor" yazıyor.  Ben bu Tv yi bu yüzden almıştım. 

Forumlarda okudugum herseyi denedim ; modemi kapatıp açma,tv kapatıp açma, 5ghz yerine 2,4ghz internete bağlanma v.s. olmadı. Acilen yardım bekliyorum.

İyi günler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
TV

Yazılımı kontrol etmelisin. Birde Smart hub sıfırlama yap. Durum devam ederse uzaktan bağlantı talep edebilirsin.

Kontrol ettim, TV modelinin 5.0 ghz desteği bulunmuyor. 2.4 Ghz üzerinden internet bağlantısı yapabilirsin

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
TV

Yazılımı kontrol etmelisin. Birde Smart hub sıfırlama yap. Durum devam ederse uzaktan bağlantı talep edebilirsin.

Kontrol ettim, TV modelinin 5.0 ghz desteği bulunmuyor. 2.4 Ghz üzerinden internet bağlantısı yapabilirsin

0 Likes