- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Bugün 60AU8000 marka tv aldım ve kuruluma geldiler , airplay kesinlikle çalıştıramıyorum . Telefonumda ve bilgisayarımda kodu girin diye ibare çıkıyor fakat TV de çıkmıyor.
Tv den Ayarlar-Genel-Apple AirPlay Ayarlarına girince ilk girdiğimde sadece siyah ekran gözüküyor ( yarım saat de dursam aynı ) , sonra geri dönüp tekrar girmeye çalıştığımda ise silik bir şekilde Apple AirPlay Ayarları yazıyor ve tıklayınca : "Bu fonksiyon kullanılamıyor" yazıyor. Ben bu Tv yi bu yüzden almıştım.
Forumlarda okudugum herseyi denedim ; modemi kapatıp açma,tv kapatıp açma, 5ghz yerine 2,4ghz internete bağlanma v.s. olmadı. Acilen yardım bekliyorum.
İyi günler
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2022 10:25 AM in
TVYazılımı kontrol etmelisin. Birde Smart hub sıfırlama yap. Durum devam ederse uzaktan bağlantı talep edebilirsin.
Kontrol ettim, TV modelinin 5.0 ghz desteği bulunmuyor. 2.4 Ghz üzerinden internet bağlantısı yapabilirsin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2022 10:25 AM in
TVYazılımı kontrol etmelisin. Birde Smart hub sıfırlama yap. Durum devam ederse uzaktan bağlantı talep edebilirsin.
Kontrol ettim, TV modelinin 5.0 ghz desteği bulunmuyor. 2.4 Ghz üzerinden internet bağlantısı yapabilirsin