- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-10-2024 06:55 PM in
TVMerhabalar 13.03.2021 tarihinde Vatan dan aldığımız, Samsung UE 55TU8500 model TV'miz 2 gün önce arıza verdi, televizyonumuz kendi kendine açılıp kapandı ve açılıp kapanmaya devam etti. İnternetten araştırdığım bilgilere göre Samsung yetkili servisi aradım, bakmadan net bir şey söylememekle beraber panel arızası olabileceğini söylediler ve fiyat olarak da 9-12 bin arası bir ücret çıkabileceğini söylediler. Bu konuda bir çok şikayet mevcut hatta sadece bugün 4 Haziran tarihinde yaklaşık 5-6 adet şikayet gördüm ve bu sorunun kronik olduğunu düşünmeye başladım. Minimum 10 yıl kullanmayı düşünüp aldığım kaliteli üst düzey Samsung markası cihazımın garantisi yeni bitmiş sayılır. Açıkçası bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı. Samsung markası yetkililerin bu sorununa çözüm bulacağını düşünüyorum ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Çünkü okuduğum çoğu şikayette tüketicilerin şikayetlerini olumlu bir şekilde çözdüğünüzü gördüm. Aynı şekilde kendi arızamın da çözüleceğini düşünüyorum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-11-2024 02:20 PM in
TVgarantiniz bitmiş miydi