cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

55 Inch Neo QLED 4KQN85D Tizen OS Smart TV

(Topic created on: 2 weeks ago)
182 Views
dreamssbooy
Active Level 5
Options
TV

Tv de App uygulaması bulamiyoum kurcamadıgım yer kalmadı neden yok tv güncel daha 4 gün oldu alalı samsung destek arama yerinden uygulamayı yaz desteklerle çıkar dedi yazıyorum bana youtube de video aciyor diğer uygulamalar gorunmuyor cözümleyen oldumu bu durumu samsung hesap bağlı güncelleme zaten yapıldı deli olucam yoksa iâde edeceğim tv yi o derece yani 1 ay içinde degisim yada iade hakkım var ödül almış bir tv de uygulama merkezi nasıl olmaz anlamadım

image

image

image

image

image

image

8 Comments
Kerem___
Active Level 4
TV
Hayırlı olsun. Bilgim yok ama belki sıfırlayıp telefon bağlantısı ( destek ekibi değil uygulamayı indirme)üzerinden yapabilirsin
dreamssbooy
Active Level 5
TV
En sonunda servis talebinde bulunacağım öyle görünüyor
Kerem___
Active Level 4
TV
Servisi ara telefondan görüş söyle bunu. Olmadı bölgedeki servis eve gelir oda olmazsa hatalı ürün diye iade yada yenisini getirsinler. Ama bi kontrol et belki uygulama desteği olmayabilir.
dreamssbooy
Active Level 5
TV
Bana tizen işletim sistemi var Android değil uygulama indirebilirsin dediler ama app uygulama yeri yok
Kerem___
Active Level 4
TV
Bizde 2020de samsung tizen uhd 4k tv aldık. Onda app uygulama falan herşeyi ekleyebiliyorsun. Şuanda içeride. Bunun için birkez servis gelsin söyle eğer yapamazsa ayıplı ürün olarak ya sıfır birtane getir. Yada para iadesi yap
dreamssbooy
Active Level 5
TV
Yeni güncelleme ile o açığı katmış samsung apk uygulama yükleme olmuyor kendi işletim sistemi var zaten sıfır ürün 4 günlük olmadı servis gelir bakar
0 Likes
dreamssbooy
Active Level 5
TV
Buraya 1 resim atarmisin uygulama yüklendiğine dair apk inat bax mesela
0 Likes
dreamssbooy
Active Level 5
TV
Yazılımsal bir sorunda olabilir dediğin gibi
0 Likes