- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-21-2024 02:29 PM in
TVİyi günler dilerim. 26 Ocak 2024 tarihinde Ankara Ankamall Mediamarkt üzerinden 65 inch Oled S90C model bir tv satın aldım. 29 Ocak 2024 tarihinde kurulum montaj ekibince gerçekleştirildi. Ekranda kurulumu takip eden 6ncı gün yeşil ve kırmızı renkli iki ölü piksel ortaya çıktı ve süreç sonucunda yenisi ile değişimi onaylandı. 16 Şubat tarihinde yeni ürün getirildi ve montaj ekibi tarafından benim nezaretimde kurulumu yapıldı. Kurulum esnasında montaj ekibi tarafından tespit edilen ve açılan kayıt üzerine ertesi gün incelemeye gelen servis personeli tarafından da onaylanan 2 adet kırmızı renkli ölü piksel için dün itibariyle İstanbul Samsung Genel Merkezi tarafından değişim/onarım onayının verilmediğini öğrendim. Çözüm birimi ile iletişime geçtim, cevap beklemekteyim. Anlam veremediğim 2 konu var: İlki 1 hafta içinde şirket politikasında veya mevcut mevzuatta bir değişiklik mi oldu da önceki ürünün değişimini onaylayan Samsung bu ürünün kusurlu olmadığını ifade ediyor. İkincisi de Montaj ve Servis elemanı olmak üzere 2 ayrı Samsung görevlisinin onayladığı (1.5 m mesafeden ölü piksellerin net görüldüğü yazılı olarak ifade edildi) kusuru, “telefonla çekilen” fotoğraflara bakarak İstanbul’dan reddetmenin ne kadar isabetli olduğu.