cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SmartTag güncel konum sorunu

(Topic created on: 12-18-2024 02:09 PM)
202 Views
AYQUT
Active Level 4
Options
Smart Things
Merhabalar SmartTag im yanımdayken çalışıyor fakat benden uzak olduğu zaman konum vermiyor halen benim yanımdaymış gibi haritada gösteriyor 

9 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Smart Things
Samsung Smart tag lar sadece etrafındaki Samsung cihazlardan konum bilgisi alıyor. Etrafta Samsung cihaz yoksa konum bilgisi alamazsınız.
0 Likes
AYQUT
Active Level 4
Smart Things
Evet haklısınız ama çevrede hiç mi samsung cihazları olmaz denemesini de yaptım arkadaşımın çantasına tag'ı koydum 25 dk dolaştı ama hiçbir konum alamadım
Yavuz_S23
Expert Level 3
Smart Things
Orada da şöyle bir sıkıntı var 😂. Etrafındaki Samsung cihazların çevrimdışı bulma ayarı kapalıysa o Samsung cihazdan da konum alamıyor.
AYQUT
Active Level 4
Smart Things
Rica etsem nasıl açılır anlatırmısınız ben uygulamada her şeyi açmama rağmen olmadı
Yavuz_S23
Expert Level 3
Smart Things
Ayarlar - güvenlik ve gizlilik - kayıp cihaz koruması- çevrimdışı bulma 1734522465473.jpg1734522465492.jpg
AYQUT
Active Level 4
Smart Things
Teşekkürler
Yavuz_S23
Expert Level 3
Smart Things
Rica ederim
0 Likes
Doğukan
Active Level 7
Smart Things
Ayrıca yalnızca uwb destekli samsung cihazlar smarttaginizi bulabilir. S20 serisi sonrası çıkan bütün plus , ultra ve Z serisinde uwb desteği var. Bu cihazlardan birininin smarttaginizin yanından geçmiş olması ve konum bulma ayarının açık olması gerekiyor.
AYQUT
Active Level 4
Smart Things
Konuya açıklık getirdiğiniz için teşekkürler