Resolved! Solved

Original topic:

Smart view ve smart things hakkında bir soru

(Topic created on: 05-01-2022 12:57 PM)
547 Views
Placebo
Active Level 1
Options
Smart Things
Merhaba, A30 model telefonum var. 

Televizyonda bir şey izlemek istediğimde smart view üzerinden bağlanarak izliyorum. Ama samsung smart view'i kullanımdan kaldırdı. Telefona sırf bu yüzden güncelleme yapmamıştım. 1 ekim 2021 721,40 mb'lık bir güncelleme var. Güncellemeyi yapınca smart view kullanımdan kalkacakmı. Onun yerine smart things aynı işlevi görürmü. Bunu soruyorum çünkü televizyonum eskidi 2013 model akıllı LG marka televizyon. Smart things ile uyumlu olurmu acaba. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum.

Bir de güncellemelerin tümünü yapıp, internetten kendim smart view uygulamasını yüklesem çalışırmı acaba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Smart Things
2 tür Smart View var. Birincisi Samsung telefonlarla gömülü gelen smart view özelliği, diğeri de sonradan yükleme yapılarak gelen smart view özelliği. Uygulama ile yüklenen Smart View 5 Ekim 2020'de fiilen kapandı. Özelliklerinin bir çoğu Smartthings'e eklendi. Smartthings uygulaması 2017 ve sonrası Samsung TV'leri destekliyor ve destekli markalarda çalışıyor. Sizin televizyonunuz 2013 yılına ait ise muhtemelen Smartthings'de desteklenemeyecektir ama bunu bide televizyonunuzu üreten markayla görüşmenizi öneririm.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
BoraS20FE
Expert Level 5
Smart Things
Merhaba kardeşim,
Smart View, normalde hâlâ A30 cihazında bulunuyor fakat desteklenmiyor artık.

Aşağıdaki linkten gerekli açıklamaları okuyabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-mirror-from-your-samsung-smartphone-to-your...
EvilCat
Active Level 2
Smart Things
Ben şu anda A31 kullaniyorum ve telefonum son sürümde, bildirim çubuğunu çektiğim zaman Smart View uygulamasını görüp kullanabiliyorum. O orada bulunmasa bile Smart Things uygulaması üzerinden ağ üzerindeki akıllı televizyonunuzu görüp yayın yapabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir güncelleme sonrası eğer pişman olursanız cihazı sıfırlayarak eski sürümlere dönebilirsiniz.
TechnoBit
Active Level 8
Smart Things
Telefonunuza google home uygulamasini kurarak ekran yansıtma özelliğiniz televizyon ve telefon aynı WiFi ağına bağlı olması şartıyla bağlanabilirsiniz
Solution
Lobao
Active Level 9
Smart Things
2 tür Smart View var. Birincisi Samsung telefonlarla gömülü gelen smart view özelliği, diğeri de sonradan yükleme yapılarak gelen smart view özelliği. Uygulama ile yüklenen Smart View 5 Ekim 2020'de fiilen kapandı. Özelliklerinin bir çoğu Smartthings'e eklendi. Smartthings uygulaması 2017 ve sonrası Samsung TV'leri destekliyor ve destekli markalarda çalışıyor. Sizin televizyonunuz 2013 yılına ait ise muhtemelen Smartthings'de desteklenemeyecektir ama bunu bide televizyonunuzu üreten markayla görüşmenizi öneririm.
0 Likes