cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smart tag + bağlantı sorunu

(Topic created on: 06-08-2023 08:59 PM)
1907 Views
EmirhanBozan
Active Level 3
Options
Smart Things

Smarttag plus satın aldım denemek için kardeşime okula giderken verdim fakat okul dahil nereye giderse gitsin konum bilgisi alamadım, evden çıktığı anda konum alamıyorum. Normalde diğer samsung cihazlar ile iletişime geçip bana konum vermesi gerekiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Smart Things
Bulunduğu yerde 120 m mesafe yakınında samsung telefon olması durumunda konumu iletir. Eğer bu durumda ve konum iletilmiyosa pili çıkarıp sıfırlama yapıp tekrar deneyin. Olmazsa 4447711 samsung çağrı merkezini arayın kontrol edilebilmesi için size yetkili servis bilgisi versinler.

View solution in context

10 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Smart Things
Smarttag plus da bende vardı. Anneme verdim haritadan takip edilebiliyordu sorun yoktu. Sizde sıkıntı varsa kaldırıp tekrar deneyin. Ya da pili çıkarıp takın.
EmirhanBozan
Active Level 3
Smart Things
Yaptım. Pili çıkardım sıfırladım baştan kurulum yaptım ama olmadı. Telefonum A71. Watch 4, buds liveda kullanıyorum ama sıkıntı yok sadece smart tagda sıkıntı var. Kardeşim uzaklaştığında yakınınızda değil yazısı alıyorum ve konum yenilenmiyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Smart Things
Haritadayken Sağdaki butona basıyor musunuz? Konumu bulması için Yuvarlak hedef gibi bi simge :)
EmirhanBozan
Active Level 3
Smart Things
Ekranda gördüğün herşeye basıyorum. Şuan cihaz evde yanımda olduğu için bağlı ama birisine verip dışarıya çıkıp uzaklaştığında ( Yakınınızda değil ) yazısı alıyorum ve konum yenilenmiyor. Screenshot_20230608_215018_SmartThings.jpg
Mustafa3437
Expert Level 5
Smart Things
Smartthings izinler bunlar sizde de aynı mı

Screenshot_20230608_215649_Permission controller.jpg
EmirhanBozan
Active Level 3
Smart Things
böyleScreenshot_20230608_220221_Permission controller.jpg
Emir-S22
Expert Level 5
Smart Things
konumı sadece yakınında yeni galaxy cihaz ve find özelliği açık kişilerden alabiliyor ama bu çok az Ankara'da test amaçlı denedim gezdi cihaz 1 günde toplasanız 5 tane bildirim aldım
EmirhanBozan
Active Level 3
Smart Things
Etrafımda bir çok galaxy cihaz var ve çok defalar denedim ama ev dışı 1 kere bile konum alamadım
Emir-S22
Expert Level 5
Smart Things
smartthings ve smarttag ilk günden beri hep hatalı ve sorunlu ben ayda bir pil değiştiyorum mesela