cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smart Things Uygualama Saçmalığı

(Topic created on: 02-09-2023 11:46 AM)
903 Views
meodurmus
Active Level 1
Options
Smart Things

Merhaba motorsikletlerimi güvene almak açısından 2 adet smarttag aldım.
Xiaomi cihazlara smartthings uygulaması yüklenebiliyor sorunsuz. Ancak cihaz ekle kısmına geldigimizde  görseldeki hatayı alıyoruz.

Abi inanılmaz saçma ya. Samsung saat kullanıyorum, kulaklık kullanıyorum ancak sırf telefon markası yuzunden android oldugu halde kullanım ımkanı vermemesi çok saçma.

d3d870bc-5358-48cb-a4f8-06feb428fad2.jpeg

4 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Smart Things
Apk olarak kurmanız mümkün olabilir bu tür eklentiler genelde apk olarak kurulunca çalışıyor. Smarttag eklentinin ismini videolardan ya da kullanan birinden bulmaya çalışın. Uygulamalar kısmında yaziyordur. Onu aratıp indirin.
meodurmus
Active Level 1
Smart Things

Maalesef en eski sürümlerine kadar denedim. Cihazı açınca pop up çıkıyor ekle dedigimde görseldeki uyarıyı verıyor. Cihazın versiyon sıkıntısından kaynaklı degıl tamamen samsung olmaması sebebı ıle. Yazık buna 2 adet aldım 450 tl para verdım.

Mustafa3437
Expert Level 5
Smart Things
14 gün olmadıysa iade edebilirsiniz. Ben bi araştırayım belki bulabilirim. Ailede birinde varsa Samsung telefon ya da tablet ona da kurabilirsiniz.
BurakTunç
Expert Level 5
Smart Things
Galaxy Store diğer Android cihazlarda olmadığından eğer SmartTag Galaxy Store'dan program kullanıyorsa o yüzden olmaz. Mesela kendi kullandığım cihazlar olan Galaxy Watch5 ve Galaxy Buds, Galaxy Wearable uygulaması ile çalıştığı için diğer Android cihazlarda kullanılamıyor. Galaxy Store APK olarak yüklenip gereken programlar SmartTag kurulumundan önce yüklense de SmartThings direkt markaya bakıp yine hata verecektir diye düşünüyorum.