Original topic:

Ekran yansıtma problemi

(Topic created on: 2 weeks ago)
154 Views
halil34
Beginner Level 4
Options
Smart Things

Galaxy A07 2025 aldığım cihaz aynı marka TV'ye ekran yansıtmak istedim olmadı. Google home denedim+smart things denedim+smart screen mirroring destekli samsung storeden uygulama indirmeme rağmen yine olmadı. Nasıl yapabilirim bilen varmı?

8 Comments
Kinik
Active Level 4
Smart Things
Bunlar Ultra serisi hariç hiçbirine destek çıkmıyor. Geçmiş olsun.
0 Likes
HKN006
Active Level 9
Smart Things
O cihazla yapamazsın uğraşma
0 Likes
darwinnz
Active Level 4
Smart Things
Yapamazsın
0 Likes
S24FE_Arda33
Active Level 7
Smart Things
Hocam a07 gibi cihazların düşük seviyeli güç performansları nedeniyle yapması çok zor bir işlem bir galaxy note 5 bile şuanda bu işlemi yapabilirken a07 gibi bir cihaz yapamıyor malesef
0 Likes
Smart Things
bildirim panelinde smart wiew yoksa yapamazsın yapsanda ya çok donar yada bağlantı sorunu çekersin1762101761841.jpg
0 Likes
Smart Things
A0x serisinde ekran yansıtma yapamazsınız a2x serisi ve üstü oluyor diye biliyorum dex ise sadece s serisinde oluyor
0 Likes
kamil455
Active Level 3
Smart Things
Ancak bilgisayara yansıtabilirsiniz. Samsung flow cebe. Ve pcye kurulacak. Bir adet rf wifi direct destekli windows 10 11 driverı desteği olan bir usb dongle . Flowda wifi ile bağlan. Pcde laptopda smart viewi seç telefonda ve laptop da bir şifre onayından sonra telefonda smart view bağlantısı onayı ister. Onaylayın. Pcye lsptopa yansıtın. Bende a045f var.
GalaxyM14
Active Level 7
Smart Things
Sadece google home ile android TV'ye yansıtabilirsin. Ama video ve fotoğrafları belki yansitabilirsin google fotoğraflardan yayınla yap tv görünüyor ise gösterir.
0 Likes