Resolved! Solved

Original topic:

ekran yansitma

(Topic created on: 01-09-2021 02:19 PM)
265 Views
NeSCafe
Active Level 1
Options
Smart Switch

Son gucelemeden sonra ekran yansitma ozeligini kulanamaz oldum.

Samsun j7 telefonum.
Bunun sebebi acik bence samsung da apple gibi telefonlari yavaslatip kulanissiz hale getirip yeni urun satmaya calisiyor bence buda tam bir korsanliktir.
15 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Smart Switch
şimdi mesela bende lg led monitör&televizyon var ama nasıl bağlayacağımı bilmiyorum play store dan bir uygulama indirdim wifi ağı istiyor başka bir yolu olamazmı
0 Likes
NeSCafe
Active Level 1
Smart Switch
@HaşimA10s tvnin ozeligi varmi yokmu ogren arcelik tvlerde vidi olarak geciyor lg lerde de var diyr biliyorum o ozeligi aktif edip telefondan da smart widi veya smart wiev ozeligini acip tv adini bulup telwfondan smart wievi tikladiktan sonra sag ustte gorunur luk tiki tiklicaksin. ozeligi yoksa ekran yansiztma cihazlari var 150-200 tl civari piyasada mevcut.
0 Likes
a03hypelol
Active Level 6
Smart Switch
aynen bendede gitti
GRKN17
Expert Level 5
Smart Switch
Smart wiev eğer yanılmıyorsam A10 serisinde hiç yok oğlumda var aynısı ve bulamadık ve diğer cihazım galaksi J7 ilk çıktığı zaman almıştım hala çatır çatır hiç sorun yaşamadan kullanıyorum özellikle çocuğum smrt wiev olarak J7 kullanıyor online dersler de
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Smart Switch
Haklı ve ben galaksi A70 kullanıyorum son yazılım öncesi hiç sorun yaşamadan kullanmadan kullandığım smart wiev isimli uygulamayı şuan sorunlu bir şekilde ve defalarca yeniden hatalı şekilde kapanma açılmalara rağmen kullanmaya çalışıyorum servise de görürdüm yeniden yazılım atıp al git çözüldü dercesine deneme yapmadan verdiler eve geldim bağlantı kurdum daha ilk dk içinde hatalı bir şekilde yeniden başlatma
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Smart Switch

Merhaba NeSCafe,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes