Telefonu yedeklemiştim bilgisayarı o yedeği silip yeni yedek eklemek istiyprum ama pc deki smart switchi nasıl sıfırlıyacağım? View Post
Telefonu yedeklemiştim bilgisayarı o yedeği silip yeni yedek eklemek istiyprum ama pc deki smart switchi nasıl sıfırlıyacağım? View Post
Bilgisayara yedekledim. Bunu hangi dosyada bulabilirim? Nereye yedekleniyor? View Post
Merhabalar s23 Ultra cihazıma ui7 geldi güncellemeyi direkt telefondanmı yapayım yoksa bilgisayardan smart switch programındanmı yapayım smart... View Post
Asusvin 11 View Post
Merhaba, s24ultram dan, smartswitch windows PC aracılığıyla verileri yediklerim güvenli klasörüm dahil. S24fe ye sıfır cihaz verileri geri yüklemek... View Post
100 m² lik alanda bile bulamıyorum telefon Madem hiç bir işe yaramıyor niye böyle bir ürün çıkartırsın rakibin çıkarttı diye yaşatıkları şeye bak View Post
Merhaba. S7 cihazda Play Storedan indirdiğim Smart Switch çalışmıyor. 'Smart Switch'i uyg. mğzsndn gri ykleyin' diyor. Silip yüklüyorum... View Post
Modeller: Telefon A 15 Tablaet Tab A (8.0" , 2019) View Post
Telefonumdaki güvenli klasör uygulamasını smart switch ile bilgisayara yükledim. Sonra Telefona geri yükledim bilgisayardan verileri .Telefonun içinde... View Post
Merhabalar telefonum samsung a52 kendime bir akıllı saat almak istiyorum bileğim büyük bütçem de 10bin tl ne önerirsiniz View Post
User | Likes Count |
---|---|
4 | |
3 | |
2 | |
2 | |
2 |