cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy cihazlarda Smart Swich ile Yazılım Güncellemelerini Yükleme 📱👇

(Topic created on: 05-11-2024 05:27 PM)
331 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Smart Switch
Samsung Galaxy cihazlarda ota üzerinden yazılım güncellemelerini alamadığınızda smart swich uygulaması ile bilgisayar üzerinden yazılım güncellemelerini videodaki işlem ile kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz. 

14 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Smart Switch
Eline sağlık, faydalı bir bilgi daha 👌
Tolgaa94
Expert Level 5
Smart Switch
aman yok oyle deme boş bu benim konularım oyle diyince kiziyorlar sonra boş bu konular boş hiç faydalı degil
Anonymous
Not applicable
Smart Switch
Bence senin konuların faydalı, arada paylaşılan şu çözüme ulaştım şu beğeniye ulaştım gibi konularda forum içi eğlence için gerekli bence, "bu benim şahsi fikrim"
Tolgaa94
Expert Level 5
Smart Switch
iste onu maalesef eglence olarak gormeyenler var bu forumda çünkü bu onlara göre yanlış rekabet gostergesi cunku halbuki burda herkes birbirine yardim ediyor ama iste gelde bunu anlat
Anonymous
Not applicable
Smart Switch
Sürekli birbirimizin yazılarını çözüm olarak işaretliyormuşuz, sanki bunu yaptığımızda bir çıkar elde edeceğiz de. Benim zaten böyle amaçlarım yok, bu çözüm olayı benim için sadece motive olmaktan ibaret ama bunu anlamayanlar var
Tolgaa94
Expert Level 5
Smart Switch
Evet aynen öyle maalesef çünkü biz bunu yapıyoruz ya en kötü şeyi yapıyoruz bu formdaki bunu kesinlikle yapmamız lazım bizim değil mi
DENỊZ
Expert Level 5
Smart Switch
Flood Yedim Gene Tolga Kardeşim,

Valla Anlamdım Bend Çok Hızlı Dm atıyorum sanırsam Ondan olsa Gerek.
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Smart Switch
tesekkürler bilgi için🙏
Solution
Smart Switch
Eline sağlık