cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

verilerin yurt dışına aktarımı !

(Topic created on: 03-23-2024 04:57 PM)
543 Views
ceydaa21
Active Level 3
Options
Samsung Members
İki üç gündür sorun yaşıyorum telefonla , müşteri hizmetlerini aradım çözülmedi, hata raporu gönderdim 30 sayfa genel formaliteleri atmışlar bana şunu yap işe yaramazsa, şunu dene gibi ama orda söylenilen birçok adım yok telefonumda ! WhatsApp Destek hattı var dediler yazdım ordan da ilerliyemiyorum yurt dışına veri aktarımını mecbur kılıyor, hem isteyip istemediğimizi soruyorlar ve seçenek sunuyorlar hem de verilerini aktaramadan ilerliyemiyorsun aynı otomatik mesaji geri atıp duruyor ben böyle rezalet görmedim , birtek bizim ülkemizde mi böyle #samsungmüşterihizmetleri acaba?!! Yok mu bu platformda yetkili biri?
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Haklısınız Ceyda hanım çok saçma bence de
Samsung Members
Maalesef her anımızı öğrenmek ve her bilgimize ulaşmak istiyorlar ama buna declet müdahale edebilşr,o da yapmıyor.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
aslında öyle değil, bizim tercihimize bağlı olarak "isteyip istemediğimizi" sormuyor, aktarılacak verileri Onaylıyormusunuz?? diye sizden ONAY istiyor. Bu yasa koyucularının getirdiği bir zorunluluk.
0 Likes
ceydaa21
Active Level 3
Samsung Members
Tamam onaylamayinca ilerleyemiyorsunuz yani bu bir seçenek değil, zorunluluk oluyor
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
evet, sizde o zorunluluğu kabul edip onayladığınızı beyan etmek zorundasınız, Ki daha öncede yazdığım gibi devlet onaylı sistemin işleyişi bu. önce fiş sonra alışveriş 😊
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members
Merhaba ceydaa21,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes
ceydaa21
Active Level 3
Samsung Members
Defalarca ilettim ! Doğrudan mesaj kutum doldu aynı şeyi gönderip duruyorsunuz ,oyaliyorsunuz sadece
Koctv
Active Level 8
Samsung Members
Veri yurt dışına aktarılması normal zaten yurt içindeki veriler çalınıyor full herkesin bilgisi her yerde yurt dışı daha güvenli
0 Likes