Original topic:

samsung

(Topic created on: 03-05-2020 03:22 PM)
572 Views
TuĞbAA
Active Level 3
Options
Samsung Members

Samsung **bleep** bunu bilir bunu söylerim para iadem onaylandı yatıramayan ve beni mağdur eden samsung a ne desem az bir an önce paramı yatırın...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba TuĞbAA,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Geri bildirimleriniz bizim için çok önemli ve bu geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi daha da iyileştirmek için kullanacağız.

Ürün sorununu çözümlememiz için bize forumdaki kullanıcı adınızla birlikte mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Emree1
Expert Level 2
Samsung Members
Bankayla alakalı gecikmeler oluyor ayrıca 15 iş günü içinde iade yapılıyor yasalara göre bekleyeceksin yani
0 Likes
TuĞbAA
Active Level 3
Samsung Members
bekliyoruz ama hiç iyi şeyler düşünmüyorum mağdur etmekten başka birşey yasatmadı samsung çok büyük bir **bleep** marka bile değil gözümde artık
0 Likes
Tolunay61
Active Level 4
Samsung Members
Nasıl bir mağduriyet yaşadınız bizleridr bilgilendirirmisiniz ?
0 Likes
TuĞbAA
Active Level 3
Samsung Members
Şubat ayı içersinde 3 kez A70 aldım her aldigimi 2 gün zor kullandım hata verdi iade ettim değişim oldu paramı aldım tekrar A70 aldım şansızlık olur da üç kez üst üstemi olur telefonu servise verip para iademi istedim onaylandi 1 haftadır paramı yatıramadılar onların yüzünden telefonum yok mağdurum bakalım ne kadar daha bekleticekler o yüzden samsung **bleep** verdiği adam akıllı bir hizmet yok müşteri hizmetleri bile seni dinlememek için telefonu kapatmaya çalışanlardan abartmıyorum aynen böyle yaşadım bu süreci bugün defalarca aradım durum için onaylanan para neden hesabıma geçmiyor diye donucekler deyip gecistirdiler aramadılar bile ilgi alaka sıfır anlicanız
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba TuĞbAA,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Geri bildirimleriniz bizim için çok önemli ve bu geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi daha da iyileştirmek için kullanacağız.

Ürün sorununu çözümlememiz için bize forumdaki kullanıcı adınızla birlikte mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes