Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Beni takip eden herkese çok teşekkür ederim! Bayramınız mutlu ve sıhhatli geçmesi dileyiğle! View Post
Son levele doğru View Post
Tab S6 lite (2024) cihazımda vpn açıp samsung members girince beta katılabilirsiniz diyor ama şuan kullanılabilir beta yok diyor acaba one ui 8 beta... View Post
Merhabalar formda önceden yorumlara cevap verebiliyorum. Şuan hiç birine cevap verilmiyor. Yorumlar begenilmiyor. Neden öyle oldu bilgisi olan var... View Post
Sizden ricam bu gönderiyi beğenmeniz rozet almak istiyorumda. Bu arada bütün herkesin kurban bayramı mübarek oosun inşAllah. Sevgi ve saygılarımla... View Post
Biraz geç oldu ama ancak müsait olabildim😅 View Post
bu seviye active level 9dan daha hızlı gibi geliyor View Post
Arkadaşlar başlıktaki gibi yt beyaz açılıyor sonra hemen kararıyor ve aksamları cok rahatsız edici girerken bu uygulama hep karanlik modda kalacak... View Post
User | Likes Count |
---|---|
236 | |
190 | |
117 | |
105 | |
100 |
User | Count |
---|---|
16 | |
15 | |
9 | |