Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Şunu bir düzeltemediler Herhangi biri mesaj gönderdi diyelim bir süre sonra tekrar başka konuda mesaj gönderirse eskisi ile aynı yerde olmuyor. En... View Post
1 yıllık s22 oneui 7 günlük normal kullanım sosyal medya ile Ekran süresi ne dersiniz garantiye götürmeyi düşünüyorum View Post
Experte geçtim. herkese teşekkür ediyorum. View Post
Merhaba, burada herkesin yaşayabileceği bazı sorunların çözüm önerilerine değindim. Umarım bir faydası olur. 1)Pille İlgili Sorunlar: -Eğer ekranınız... View Post
Almanyanın (eux) serverine nasıl bağlanırım View Post
Arkadaşlar bu gemini kafasına göre açılıyor her söylediğimi taratıyor bunu komple nerden kaldıra bilirim View Post
Bir arkadaş A serisi telefonlara yapay zeka verilirse S serisi kullanıcılarına ödedikleri fazla para nedeniyle haksızlık olacağını belirtmiş. Şimdi... View Post
Merak Hocam Merakkk :) View Post
dün 25 dk da 25 yemiş😂😂 View Post
2700 like için teşekkür ederim View Post
User | Likes Count |
---|---|
250 | |
204 | |
109 | |
107 | |
105 |
User | Count |
---|---|