Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
S24 Cihazımı güncelledikten sonra arama aeka planı gitti sadece düz renk oluyor düzeltebilirmiyiz? View Post
Güncellemeden yana bir şikayeti olan var mı s24 ailesi nasıl sizce beklediğimize değdi mi View Post
Kolay gelsin öncelikle ONE UI7 alan arkadaşlara hayırlı olsun.yeni güncelleme ile birlikte dynamic island benzeri birşey gelecek dediler varmı böyle... View Post
Bu Apple hayranlığı çok acayip bişey ! benim anlamadığım nokta kapı kapı dolaşıp şarj edecek yer ararlar evden çıkmadan zaten % 50 olmuştur, üstüne... View Post
17 mart 2025 tarihinde saat 17:45'te arayüz güncelledim sonra hiç güncelleme vermedi sistem güncellemesi gelecek diye arayüz güncellemeside yok... View Post
300 beğeni olmuşum nerdeyse ve active level 7 olmuşum 🎉🎉🥳🥳 View Post
Tabletime duvar kagidi ayarlamak istiyorum galaxy themes yok tabletimde , galaxy store de yok. Nasil yapabilirim? View Post
Ver artık one ui 7 View Post
User | Likes Count |
---|---|
2003 | |
719 | |
323 | |
292 | |
269 |
User | Count |
---|---|
26 | |
22 | |