2 tane gönderi attım altına quickshare linki bıraktım ve members iki gönderiyide sildi neden acaba? View Post
2 tane gönderi attım altına quickshare linki bıraktım ve members iki gönderiyide sildi neden acaba? View Post
● Sevgili members ailesi bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. 😴 ● Ama yarın güzel bir noktaya geleceğimiz kesin... Hatta bir bile... View Post
Biliyorsunuz ki dün yarışma yapmıştım. Yarışmanın sonuçlarını açıklamanın vakti geldi. Hepinizi tebrik ederim. 🙂 1. ÇağlarS23 7... View Post
Samsung Account Profil Resmim Dün Böyle Oldu Sonra Tekrar Profil Resmimi Uyguladım Ama Tekrardan Silinmiş Lütfen Yardım Edin View Post
Merhaba Samsung Members Forum Kullanıcıları, Galaxy cihazınızdaki Samsung Members uygulamasında Tanılama adımları ve kullanımları ile... View Post
Sadece Belli Bir Yeri Mi Kapsıyor Yoksa İlin Geneli Böyle Mi Demek İstiyor ? View Post
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün fotoğraf yarışması yapmak istedim kafa dağıtmak için. Umarım katılırsınız. Yarışmanın kazananlarını siz... View Post
Arkadaşlar benim çocuk telefonla oynarken AOD ekranda böyle bi Simge çıkmış değiştiremiyorum.. Telefonun kalemini çıkarıp çıkarıp duruyordu.. sizce bu... View Post
Yazı Tipi Satın Aldım Galaxy Storedan Ve Böyle Oldu Neden View Post
Buds 3 almayı düşünüyorum.Silikonlu sevmiyorum.Anc performansı nasıl acaba kullananlar yorum yapabılır mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
563 | |
131 | |
112 | |
97 | |
85 |