Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Samsungda whatsapp transkriptleri ne zaman türkçe dil desteği gelecek ?? View Post
Beklemeye değdi mi tartışılır ama en sonunda verdikleri sözü tuttular teşekkürler samsung🥲 View Post
Ben sadece geçmiş olsun mesajı attım galiba onlara bu mesaj kötü gelmiş küfür bile etmedim azıcık saygı View Post
Arkadaşlar bu uygulamayı indirin deprem bildirimi yolluyor View Post
YAAAAAAAAAAY🤣🤣🤣😂😂 View Post
Desen kaydır hiçbiri çalışmıyor nerden yapılır nasil yapılır bilen birileri yardımcı olabilirler mi ben bulup yapamadım şimdiden teşekkürler View Post
byd9 adlı güncelleme 23 nisan yayınlanmış gösteriyor check firmde. sizde güncelleme geldi mi dostlar? View Post
Arkadaşlar klasik samsung duvar kağıtlarından sıkıldım güzel içerikler varmı veya nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? View Post
Ben bu hesapla 2022de geldim 2022de çok guzel bir yerdi 🥲🥹🥹🥹🥹 Leblebi alfa mehmetyalcn ezgi Emrah Verda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1979 | |
731 | |
335 | |
326 | |
269 |
User | Count |
---|---|
25 | |
24 | |
21 | |