cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

anormal pil tüketimi s7 edge

(Topic created on: 02-19-2022 10:17 PM)
630 Views
Smg_
Beginner Level 4
Options
Samsung Members
herkese merhaba
telefonum gayet normaldi düne kadar. dün aniden pilini çatır çutur tüketmeye başladı. 2. fotoğrafta gördüğünüz iki uygulama Samsung İnternet ve Android sistemi. üstteki fotoğraf da az önce aldığım. Samsung İnternet (arka planda Bluetoothla müzik dinlediğim için) dünkü gibi değil normal ama Android sistemi hala çok garip bi şekilde güç tüketiyor. 
google uygulamaları yüzünden mi neden??
müzik dinlerken Bluetooth kullandığım için değil çünkü 2. fotoda pilin nasıl çakıldığını görüyosunuz bt kapalıyken de normal değil yani. dün gece pilini bitirip sabaha kadar boş pille beklesin istedim. normalde %5 in altına düştüğü zaman 10 dk içinde biten pil %1e kadar inince 15 dakika kadar kullandıktan sonra tamamen bitti. pil de çok eski değil ama hem pil hem de yazılımdan şüpheleniyorum. asıl garip olan şey de bunun bi anda olması. düne kadar canavar gibiydi. şarjı mümkün olduğunca 20-85 arasında tutuyorum, gerekmedikçe hızlı şarj etmiyorum. yani pile de dikkat ediyorum

lütfen yardımcı olmıcaksanız yazmayın

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...

Cihazınızın incelenmesi için hata raporu göndermenizi tavsiye ederim hata raporu nasıl gönderilir hakkında detaylı bilgi öğrenmek için yukarıda bıraktığım linke tıklayın

View solution in context

Solution
Samsung Members
Yoğun kullanırsanız gider s7 edge kullananlar ne kadar ekran süresi alıyor bilmiyorum ama o kulüpteki arkadaşlara sorup onların değerleriyle kendinizinkini karşılaştırın arada fazla ***bleep*** varsa servise verin
Cihazınızın bataryası arızalı olabilir.Yine bir ihtimal batarya kontrol devresinde sıkıntı olabilir.Servise göndermenizi tavsiye ediyorum.

View solution in context

11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...

Cihazınızın incelenmesi için hata raporu göndermenizi tavsiye ederim hata raporu nasıl gönderilir hakkında detaylı bilgi öğrenmek için yukarıda bıraktığım linke tıklayın
Solution
Samsung Members
Yoğun kullanırsanız gider s7 edge kullananlar ne kadar ekran süresi alıyor bilmiyorum ama o kulüpteki arkadaşlara sorup onların değerleriyle kendinizinkini karşılaştırın arada fazla ***bleep*** varsa servise verin
Cihazınızın bataryası arızalı olabilir.Yine bir ihtimal batarya kontrol devresinde sıkıntı olabilir.Servise göndermenizi tavsiye ediyorum.
Samsung Members
Katılıyorum.
Samsung Members
İlk defa katıldın verda, teşekkür ederim 9 aylık arkadaşım 😀
Samsung Members
Artık arkadaş değiliz ki😅
Neyse rica ederim.
Samsung Members
Niçin knk
Samsung Members
Sesin benimkinden ince olsa bile benden bir yaş küçük olsanda... sonuçta kankamsın
Samsung Members
Senin kankan değilim uzatma.
Samsung Members
Tmm