cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yorumları Okuyamıyorum

(Topic created on: 01-29-2020 11:17 PM)
321 Views
kenansbayram
Active Level 6
Options
Samsung Members

Sonradan gelen yapılan hiçbir konuya yorum yapılmıyor, bakılmıyor. Yorumları okuyamıyoruz. 

Dün yorum yapan adamın yorumunu yarım yamalak etkinlik kısmından okuyoruz. düzeltilsin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba EmektarAdamS9Plus,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Forumda, cevaba ulaşılan konular, diğer forum sistemlerinde de olduğu gibi, yeni cevaplara kapatılmaktadır. Yeni cevaplara kapatılan konu içerisindeki yorumların okunamaması durumu ile ilgili olarak, birçok forum üyesinden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda, sorunu kontrol ettik ve ilgili departmandan harekete geçmesini rica ettik. Konu ile ilgileniyoruz. Dilerseniz aşağıda yer alan link üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

https://r2.community.samsung.com/t5/Turkey/ct-p/tr?profile.language=tr

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
GX5632
Active Level 6
Samsung Members
+1
0 Likes
yoyoboi
Active Level 5
Samsung Members
ben de aynı sorunu yaşıyorum
0 Likes
PegatonNavom
Active Level 3
Samsung Members
bendede var
0 Likes
Samsung Members
+999776435754467544736
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba EmektarAdamS9Plus,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Forumda, cevaba ulaşılan konular, diğer forum sistemlerinde de olduğu gibi, yeni cevaplara kapatılmaktadır. Yeni cevaplara kapatılan konu içerisindeki yorumların okunamaması durumu ile ilgili olarak, birçok forum üyesinden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda, sorunu kontrol ettik ve ilgili departmandan harekete geçmesini rica ettik. Konu ile ilgileniyoruz. Dilerseniz aşağıda yer alan link üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

https://r2.community.samsung.com/t5/Turkey/ct-p/tr?profile.language=tr

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
victorhugo
Active Level 9
Samsung Members
geliştirilmesi lazım
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Samsung Members
doğru dün sorun olanlara yardımcı olmak istedim ne yorum yazılıyor ne okunuyor en eski en yeni seçeneği çıkıyor ama bi işe yaramıyor
0 Likes