Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Android 17 ile birlikte instagramı görüntü kalitesi düşmeden kullanabilecek miyiz View Post
Allah razı olsun teşekkür ederim 9000 Beğeni için View Post
Merhaba bugün sizlere Türkiye'de yayın yapan 4 Platformu anlatmaya çalışacağım Hadi başlayalım TABİİ Paket Seçenekleri - Ücretsiz -... View Post
268 MB lık güncellemede geldi arkadaşlar View Post
Güncelleme geldi arkadaşlar 1 ağustos 2026 google play sistem gğncellemesi hemen ardından 150 kb lık gğncelleme yayınlandı View Post
Merhaba arkadaşlar ben bu ile konuda şikayette bulunmak istiyorum bu konu benim için önemli değil ama düzeltilmesini ricayla ederim. S9 fe cihazımda... View Post
Fikirlerinizi bekliyorum View Post
Adam sankı ıphone almıs ıos guncellemesi beklıyor ama samsung S,Z,A,M serısıne 7 veya 6 yıl guncelleme sozu verdı apple sadece amıral gemısı... View Post
Sizde de şu sorun oluyor mu? TAKİPÇİLER TAKİP EDİLEN Eğee ben TAKİPÇİLER listesinden TAKİP ETMEDİKLERİMİ TAKİP edersem 115 oluyor.... View Post
One UI 9 Stabil yerine, Samsung'un bugün Çin'de One UI 8.5 Eylül güncellemesini dağıtmaya hazırlandığı söyleniyor. Yapı:... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 28 | |
| 21 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 16 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 243 | |
| 204 | |
| 174 | |