Original topic:

Watch 8 44mm

(Topic created on: 08-02-2025 09:46 PM)
1698 Views
elfiyus54
Active Level 4
Options
Samsung Members

4 gözle watch 8 Vodafona grinin diye bekliyorum , iphone den 15 gün önce Samsung a geçtim, Apple watch da verdim , sam watch 8 bekliyorum. Bugün gelecek denildi gelmedi inşallah p tesiye kadar vodafone satışa başlar, 7 almak istemedim almışken 8 alayım diyorum, zamanında 4 classic ve 6 kullanmıştım 6 çok iyiydi 

elfiyus54
Active Level 4
Samsung Members
Teşekkürler 🙏
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members
Tamam ben enayiyim o kadar parayı boşuna verdim 9000tlye almıştım o siteler güvenli değil yalnız nerden bahsediyorsan
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members
Samsungun sitesine bak bakayım mediamarkta bak bakayım kaç TL senin bahsettiğin o siteler güvensiz uyduruk saçma sapan siteler kaliteli olan pahalı olandır git sen ordan almaya devam et tamam mı?
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members

Sen o laflarına bi dikkat et bence kendini kandırmaya devam et 

0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members
Tamam sen çok zekisin kanka bravo sana Afferim
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members
Ben kendimi riske atmıyorum senin gibi değilim pahalı olsun kaliteli olsun en iyisi olsun diyorum senin gibi ucuz olsun mantığında değilim ayrıca galaxy watch 7 çok iyi bir cihaz son model neredeyse bu kadar ucuz olması saçma geliyor apple watch 7 bile 14000tl anlatabiliyor muyum?
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members
Bu sinir bozucu samsung gibi büyük bir markanın saatleri pahalı olmalı değer kaybetmemeli apple watch 10 ile galaxy watch 7 arasında bir **bleep** yok mesela ama fiyat farkı orijinal sitelerinde aralarında 9k TL **bleep** var ben galaxy watch 7 kullanıyorum saatimin değer kaybetmesi sinir bozucu
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Samsung Members
Evet öyle
0 Likes
elfiyus54
Active Level 4
Samsung Members
Kusura bakmayın ama daha yeni iphoneden geldim samsunga , Apple watch 7 kullanıyordum, sa.sung çok daha iyi, özellikle spor uygulamaları, watch 6 dan Apple 7 ye geçmiştim, ben sevemedim kalite dedim iphone için ama samsung watch daha aktif saat ben spor yapıyorum her gün 7 km yürüyüş yapıyorum Samsung watch daha iyiydi
0 Likes
_ak24_
Active Level 7
Samsung Members
Fiyat araştırmasını iyi yapın, vodafon turkcel tt iyi **bleep** atıyorlar faturaya taksit diye