cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Turkce

(Topic created on: 08-16-2024 07:57 PM)
169 Views
nemo76
Active Level 1
Options
Samsung Members

Turkce dil desteginin aktif oldugunu ne zaman gorebilecegiz? AI tabanli ceviri ozelligini Turkce icin aktifleyemiyoruz. Bunun bir tarihi var mi? Tesekkurler

8 Comments
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Normalde temmuztu ama sonradan ertelendi eylul sonuna
thgnd
Active Level 7
Samsung Members
Hiç bir zaman temmuz olmadı en başından beri sene sonuna kadar dediler
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Siz hic takip etinizmi s24 lansmanı da ekran yansıtılar ve ordaki sunucu soylemisti
thgnd
Active Level 7
Samsung Members
Benim tek takip ettiğim Samsung'un kendi sitesi orda da aylar öncesinden 4 dil daha eklemeyi planlıyoruz onu da sene sonuna kadar halledecez diyorlardı hiç kimse temmuzda geldi gelecek diye resmi bişey yazmadi.
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Hangi site yoksa sammobil mi o ise size soyle diyim samsung alakası yok orda ki kisiler samsung markasını takip eden teknoloji etitorlerdir
thgnd
Active Level 7
Samsung Members
Hayır dümdüz samsung.com üzerinden paylaşıldı 10 Nisan'da. Biri ortaya temmuz attı herkes ona inandı sadece.
thgnd
Active Level 7
Samsung Members
.1723833002171.jpg
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba nemo76,

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

0 Likes