LøKMaN
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-25-2024 11:55 PM in
Samsung Members
Merhaba members ailesi Samsung cihazların teknik ve onarım servisleri Genpa,Kvk hariç yaygın bir servis var mı?
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2024 11:56 PM in
Samsung Members
Samsung canlı desteğe yazarsanız onlar size ayrıntılı şekilde yardımcı oluyorlar
LøKMaN
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2024 11:58 PM in
Samsung Members
Teşekkürler
Members_kullanı cısı
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2024 12:01 AM in
Samsung Members
Hayır bu saydıklarınız garici daha iyi bir servis yoktur ararsanız size bu saydıklarınızı söylerler 🥰
Tellioğlu
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2024 01:37 AM in
Samsung Members
Yetkili servis değil fakat Gsmiletişim isimli bir servis var. Ben daha önce sony cihazlarımı göndermiştim ekran değişimi için. Gerçekten işlerini kaliteli yapıyorlar ve müşteriyle çok ilgililer. Ekran değişimi için gönderdiğim cihazımın kamera temizliğini de yapıp ücret almamışlardı. Ekranda yaşadığım problemden sonra ücretsiz değişim de yaptılar. Samsung cihaz hiç göndermedim fakat farklı olacağını düşünmüyorum. Verilen kargo kodu ile telefonu kargoluyorsunuz, ilettiğiniz arıza tespitinden sonra size ücretini söylüyorlar yaptırmayı kabul ederseniz ücreti havale ediyorsunuz ve aynı gün içinde cihaz onarılıp kargolanıyor. Ben Trabzon'dan merkezlerine gönderdiğimde 1 günde gidip 1 günde tamir olup 1 günde de bana geri gelmişti. Totalde 3 gün. Kargo da ücretsiz. Tavsiye ederim