Original topic:

Soru

(Topic created on: 06-08-2020 07:49 PM)
432 Views
a20tugay1903
Active Level 8
Options
Samsung Members

Buradaki moderatör ler yazılımmı yoksa kullanıcı şeklinde mi görev yapıyorlar?

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Samsung Members
Tüm moderatorler nerden baksan kopyala-yapistir olarak cevap veriyor. Ki bir moderatörü farklı cevap yazarken yakaladım. Direkt sildi ama ss var. 😕
Yani farklı şekilde cevap verebilirler ama hepsi aynı şeyleri diyor.

View solution in context

Solution
KUDRETT
Active Level 7
Samsung Members
hep aynı şeyler yardımcı olan yok

View solution in context

0 Likes
Solution
Samsung Members
Hem yazılım hem kullanıcı olarak iş yapıyorlar Kopyala yapıştır olarak cevap veriyorlar hepsi aynı şeyi yazıyor değişen bisey yok

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yönetilen moderatörler. Hepsi algı oyunu. Sürekli aynı şeyler. " Telefon Ahizeleri Nasıl Temizlenir? "diye gönderi atmıştım. Hemen servise gönderin dediler. Servislik bir durum yok ki, hemen bir fırça ile temizledim. Durum öyle. Her zaman aynı cevaplar ve dedikleri an çözüm.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba ben Alfatürk
Genelde kopyala yapıştır cevaplar veriyolar ama bazende kendileri cevaplıyor

View solution in context

0 Likes
Solution
alyx
Active Level 9
Samsung Members
Merak ettim. Ss'i atabilir misin rica etsem?

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Samsung Members
Tüm moderatorler nerden baksan kopyala-yapistir olarak cevap veriyor. Ki bir moderatörü farklı cevap yazarken yakaladım. Direkt sildi ama ss var. 😕
Yani farklı şekilde cevap verebilirler ama hepsi aynı şeyleri diyor.
Solution
alyx
Active Level 9
Samsung Members
Merak ettim. Ss'i atabilir misin rica etsem?
0 Likes
Solution
KUDRETT
Active Level 7
Samsung Members
hep aynı şeyler yardımcı olan yok
0 Likes
Solution
Samsung Members
Hem yazılım hem kullanıcı olarak iş yapıyorlar Kopyala yapıştır olarak cevap veriyorlar hepsi aynı şeyi yazıyor değişen bisey yok
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yönetilen moderatörler. Hepsi algı oyunu. Sürekli aynı şeyler. " Telefon Ahizeleri Nasıl Temizlenir? "diye gönderi atmıştım. Hemen servise gönderin dediler. Servislik bir durum yok ki, hemen bir fırça ile temizledim. Durum öyle. Her zaman aynı cevaplar ve dedikleri an çözüm.
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba ben Alfatürk
Genelde kopyala yapıştır cevaplar veriyolar ama bazende kendileri cevaplıyor
0 Likes
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba a20tugay1903,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Bizler, size yardımcı olabilmek ve Samsung ürünleri hakkında bilgilendirme sağlamak adına destek olmaktayız. Samsung ürünleri hakkında destek almak istiyorsanız, yaşadığınız sorunu detaylı olarak paylaşmanızı ve ürün model kodu ile yazmanızı rica ederiz. Ayrıca, Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes