- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-20-2020
06:10 AM
(Last edited
05-20-2020
06:46 AM
by
user00000111111
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Galaxy-A70-ağ-hatası-sorunu/td-p/4366027 şeklinde bir konu paylaşmıştım. Daha önce de şarj girişimle alakalı android sistemi usb bağlayıcı çıkarıldı/takıldı şeklinde bir sorunum olmuştu. 3/5 kişi yorum yapıyor, peşinden şunları yapın yazan @moderator ler hooopp konu kilit. Şimdi arkadaşım, 21. yy. da yaşıyoruz. Senin yazdığın önerileri ben zaten yapmadan çıkıp buraya gelmiyorum. Olmazsa servise götürün. E servise götürdük. En iyi ihtimal 24 saate vereceksiniz. Bu sürede benim mağduriyetimi kim giderecek? O kadar para veriyoruz, sıfır telefon alıyoruz garantisine sigortasına tonla para veriyoruz, e sonuç? Hayatımda ilk defa samsung marka telefon aldım, ve son olacak ve buradan haykırıyorum, Samsung PİŞMANLIKTIR... Bundan önceki sorunumla ilgili garantinin yazdığı nota bakar mısınız, sarj girişimin bozulma sebebi benim google play de olmayan(daha doğrusu var ama ücretli uygulama) bunu dışarıdan yükledim diye olmuş. Ya Lütfen benim konumu kilitlemeyin. Destek olamıyorsunuz, çözüm üretemiyorsunuz bari çözüm üretenlere engel olmayın. Servise götürün diyene kadar, tamam deyin, biz bu işi beceremedik diyin olsun bitsin. He arkadaş birde yazmış verilerinizi bilgisayara yedekleyin. E oda mümkün değil. 2 ucuda type-c olan kablomuz var sağolsunlar. Şimdi yeni kablo alsak bu defa derler sahte kablo kullandınız ondan bozuldu. Bundan önceki güncellemeden sonra şarj girişi arızası oldu, şimdikinde ise eskisinden çok daha yavaş şarj oluyor, çok hızlı bitiyor. Ve malesef dediğim gibi görüşmenin ortasında ağ gidiyor diyor ve bir süre kimse bana ulaşamıyor. Hadi hatta sıkıntı var şarjin geç dolması nedir? Ha onun da kesin elektrik şirketinin suçudur. Evet hayatımda ilk defa samsung aldım ve pişman oldum. Gerçi sadece A serisinde sıkıntı bence. Eşimde s7 edge var kaç yıldır maşallahı var. Biz A serisi orta segmentiz ya o yüzden galiba. Her güncelleme daha da kötüye götürüyor. Bakalım ne kadar sabredeceğiz, göreceğiz....
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-20-2020 07:39 AM in
Samsung Membersbari bırak bilen biri gelir bisi yazar diye kalsın biz de yaşadığımız sıkıntıları çözelim. zaten faydan yok bide engel olma arkadaşım!!!!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-20-2020 01:09 PM in
Samsung MembersSana bir hatırlatma ekleyeyim yedeklemen için illa bilgisayara bağlaman gerekmiyor. Cloud yedekleyebilirsin. Resim ve videolarını ekstra olarak bulut hafızaya hatta rehberini bile yedeklersin. Söylediklerine katılmıyorum sadece konuşma olsun seninki işte belli hiç bir araştırma soruşturma yapmadan kulllanan birisin. Şikayetim olduğunda hemen benimle gittiğimde akıllı servisler ilgilendi. Pandemi sebebiyle değişmiş olabilir bilemedim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-20-2020 01:23 PM in
Samsung MembersMerhaba Has00,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Samsung Forum içeriğinde açılan başlığa çözüm önerisi yapıldıktan sonra, başlık yorumlara kapatılmaktadır. Görüş ve önerileriniz için ayrıca teşekkür ederiz, ilgili birime durumu ilettik.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Galaxy-A70-a%C4%9F-hatas%C4%B1-sorunu/td-p/4366027
Link üzerinde yer alan çözüm önerilerimizi, önceden kontrol ederek geldiğinizden emin olamadığımız için size bütün işlemler paylaşılmaktadır. İşlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ettiği için, servis süreci ve iletişim bilgilerini size paylaşabilmemiz adına 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD