cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung members'ın kuralları ⚠️👇

(Topic created on: 07-13-2024 02:07 PM)
1601 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members
Samsung members'ın kuralları ⚠️👇

● Samsung Members Forumu, Samsung ürünlerini kullanan kişilerin fikirlerini paylaşabilecekleri, soru sorabilecekleri ve birbirleriyle iletişim kurabilecekleri bir platformdur. Forumda keyifli ve yararlı bir ortam sağlamak için bazı kurallara uymak önemlidir.

Genel Kurallar:

• Saygılı olun: Forumdaki diğer kullanıcılara karşı her zaman saygılı davranın. Nefret söylemi, ayrımcılık, taciz veya hakaret içeren içerikler paylaşmayın.

• Konu ile ilgili kalın: Paylaşımlarınızın forumun ana konusuyla ilgili olduğundan emin olun. İlgisiz veya alakasız içerikler paylaşmayın.

• Spam yapmayın: Aynı içeriği tekrar tekrar paylaşmak, reklamlar yapmak veya spam göndermek forumda yasaktır.

• Yasa dışı faaliyetlerden kaçının: Telif hakkı ihlali, dolandırıcılık veya yasa dışı faaliyetlerle ilgili içerikler paylaşmayın.

• Kişisel bilgileri korumak: Kendi kişisel bilgilerinizi veya başkalarının kişisel bilgilerini forumda paylaşmayın.

• Samsung Ürünleri ile İlgili Olun: Forum, Samsung ürünlerini kullanan kişiler için bir platformdur. Samsung ürünleriyle ilgisi olmayan içerikler paylaşmayın.

İçerik Kuralları:

• Yaratıcı olun: Kendi deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve ipuçlarınızı paylaşın.

• Faydalı olun: Soruları cevaplayın ve diğer kullanıcılara yardımcı olun.

• Doğru olun: Paylaştığınız bilgilerin doğru olduğundan emin olun.

• Görselleri etik kullanın: Kendi çektiğiniz veya kullanım hakkına sahip olduğunuz görselleri paylaşın. Telif hakkı korumalı görselleri izinsiz kullanmayın.

• Reklam yapmayın: Kendi ürünlerinizi veya hizmetlerinizi forumda tanıtmak için kullanmayın.

Forum Moderatörleri:

• Forum moderatörleri, forum kurallarının uygulanmasından sorumludur.

• Moderatörler, kuralları ihlal eden içerikleri silebilir veya kullanıcıları forumdan yasaklayabilir.

Forum Kurallarını İhlal Etmenin Sonuçları:

• Forum kurallarını ihlal eden kullanıcılar uyarılabilir veya forumdan yasaklanabilir.

• Tekrarlayan ihlaller, kalıcı yasaklama ile sonuçlanabilir.

● Moderatörlerin olmadığı zamanlar da bizler müdahale etmeyi bilmeliyiz, eğer ki bizler bilmezsek kimse bilmez,

herkesin bu kurallaracuyması zorunludur. Herkes adabını edebini bozmadan güzel bir şekilde gereksiz olmaksızın gönderisini gönderebilir yorum yapabilir eleştirebilir ancak kavga ederek güzel bir şekilde uyarılması gerektiği zaman uyarılması gerekir ama dinlemezse o kişi bildir butonu var oraya basın ve moderatörlere bildirin. 

Daha kapsamlı kurallar ; 

image

image

Konuyu paylaşın ki herkes bilgilensin

13 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung Members
Bu arada cidden yeter son zamanlar forumdaki düzen bozuluyor gibime geldi. Dm diye bir şey var arkadaşlar foruma yansıtmayın gidin dm'de çözün.
Umarım kuralları iyice okurlar. Cidden bezdim.

View solution in context

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Samsung Members
İşte aradığım gönderi. Yer imlerime eklendi.

View solution in context

Solution
Samsung Members
Ya şunu söylemek istiyorum forumda yaş kitlesi düştükçe bu türler artıyor ne yazık ki. 18- bir bireyim foruma geldiğimde daha ergenliğe yeni girmiştim ve bende aynıydım. 3 yıl geçti şu anda bu hale geldim. İnsan büyüdükçe de o şeyle daha fazla zaman geçirdikçe de değişiyor. Bunu kesin ve net olarak söyleyebilirim.

View solution in context

Solution
0serName
Expert Level 1
Samsung Members
2000'lerin başından beri forumlardayım gördüğüm en düzensiz forum bu. Artık forumlardan çekildim ama hem telefona yüklü geliyor diye hem de yoğun bir forum olmadığı için arada gelip bakıyorum.

Samsung'dan çok başka marka ve konu dışı konular çok. Bunlara el atılması lazım. Buranın genel bir forum olmadığını insanların anlaması lazım. Siz hiç yurtdışı membersfa böyle bir şey görüyor musunuz? Ha ayrıca konu açanlar ve cevap verenlerin çoğu zaman ne dedikleri hiç anlaşılmıyor. Türkçe mi bilmiyorlar sorun nedir anlayamadım gitti.

View solution in context

Solution
Samsung Members
👏👏👏🫂🙏

View solution in context

Solution
0serName
Expert Level 1
Samsung Members
Modlar çalışsa sorun kalmaz da işte çalışmıyorlar yada geç müdahale ediyorlar

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Kurallar var ama uyana. Mesela bu forumda bugüne kadar insalara karşı saygılı olup kurallara uyan 30 yaşındaki kişiyi bir günde bile sinir eden daha sonra forumun huzurunu bozan 13-14 yaşında "çocuk" dediğimiz kişiler olduğu sürece forumun kalitesi düşmeye devam edecektir.
(30 yaş sadece bir örnek)

View solution in context

Solution
Samsung Members
Güzel bilgilendirme Ama malesef Members denetim mekanizması çöp Biz bildirmesek modların parmağını oynattığı da yok Anca yazdıklarımıza müdahale ederler

View solution in context

Solution
yns21fe
Expert Level 2
Samsung Members
Tam da ihtiyacım olan şey 😄

View solution in context

Solution
AkzSma62
Active Level 4
Samsung Members
Gerçekten alakasız manzara fotoları hatta yemek fotolarıda atıyorlar
Bu beni cidden sıkmaya başladı
Ve bazen iPhone dan bahsediyorlar biz burda Samsung telefon tablet ile ilgili konuşuyoz onlar gelmiş iPhone dan bahsediyolar

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Bilgilendirme için teşekkürler 😆👍

View solution in context

Solution
Samsung Members

memberste en çok çiğnenen kurallar: konu ile ilgili kalma ,spam yapmama ve reklam yapmama kuralları

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Samsung Members
Güzel ve yerinde bir bilgilendirme olmuş, bihaber olanlar için. Eline sağlık kardeşim 👍

View solution in context

50 Comments
Solution
Samsung Members
Bu arada cidden yeter son zamanlar forumdaki düzen bozuluyor gibime geldi. Dm diye bir şey var arkadaşlar foruma yansıtmayın gidin dm'de çözün.
Umarım kuralları iyice okurlar. Cidden bezdim.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
10 dk ayırıp okusunlar bir zahmet
Solution
Samsung Members
Ya şunu söylemek istiyorum forumda yaş kitlesi düştükçe bu türler artıyor ne yazık ki. 18- bir bireyim foruma geldiğimde daha ergenliğe yeni girmiştim ve bende aynıydım. 3 yıl geçti şu anda bu hale geldim. İnsan büyüdükçe de o şeyle daha fazla zaman geçirdikçe de değişiyor. Bunu kesin ve net olarak söyleyebilirim.
Samsung Members
Ya nerden nereye Mızmız verdadan hayalet verdaya 😂😂😂
Samsung Members
Off mehmet abi yaa 🥲
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
😂 kız eskiden mızmızmıydın sen hayret yaaa
Samsung Members
😁 Öyle ama 😊 Şimdi iyisin maşallah 🧿 Seviliyorsun Verdacım,🥰 Biraz daha aktif olabilirsin ama 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Evet iyi biri ama aktif olmalı dediğin gibi biraz daha 😊👍
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Eskiden nasıl dı ben bilmiyorum Mehmet 😂 😂 😂 😂 😂