cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung dex nasıl kullanılır?

(Topic created on: 03-18-2025 03:50 PM)
129 Views
tahadmn
Active Level 5
Options
Samsung Members
Öncelikle iyi günler herkese. Samsung dex özelliğini kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum. Sebebi de şu tabletim zaten yok televizyonun markası Samsung ama çok eski onu tanımıyor uygulama, yüklenmiyor da bir yerden zaten dex uygulaması televizyona.
Laptop üzerinden kullanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm kablo ile kullansam bile uygulaması olması gerekiyor diyorlar uygulama Microsoft store da yok gözükmüyor diyorum o zaman yapıcak bir şey yok dediler resmen?!
Hdmı ile sadece kabloyla kullanamaz mıyım yani illa o uygulamanın yüklü mü olması lazım.Kullanan arkadaşlardan ricam bana özelden veya yorum ile anlatmaları olacak. Yani garibime giden müşteri hizmetlerinin yapacak bir şey yok demesi

Dipnot: Bana ekstradan link gönderdiler 2 adet bu linkler üzerinden yükleyin uygulamayı diye ama sadece dex hakkında bilgi var herhangi bir uygulama indirme ekranı yok bana
Bkz.

7 Comments
Cemil1342
Active Level 5
Samsung Members
Dex aslında kablosuz ekran yayınlama mantığı ile çalışıyor. Pc de görüntüleme yapabiliyorsan muhtemelen dex de kullanabilirsin.
Samsung Members
Selamünaleyküm,

Samsung DeX indirme bağlantısı aşağıdadır. Lütfen dizüstü bilgisayara indiriniz:
https://www.samsung.com/global/download/SamsungDeXWin/

Bağlantıda yer alan Samsung DeX uygulamasını dizüstü bilgisayara yükleyiniz ve hazır bulundurunuz.

Galaxy cihazınızda Ayarlar > Bağlantılar > Samsung DeX seçeneğini etkinleştirin ve USB kablosuyla telefonu bilgisayara bağlayın.

Cihazlar listesinde dizüstü bilgisayarınız görünecektir; seçtiğinizde DeX dizüstü bilgisayarda çalışmaya başlayacaktır.

Teşekkürler, iyi günler dilerim.
tahadmn
Active Level 5
Samsung Members
Bu linki eve gidince deneyeceğim. Hdmı ile bağlanmasını söyleyen bir kaç yazılım okudum usb yeterli olur mu diyorsunuz? (Bir ucu type-c diğer ucu usb olan kablo)
Samsung Members
F.ark etmez, oda olur.
tahadmn
Active Level 5
Samsung Members
Tamam kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Selamını yeni gördüm o yüzden almamışım :) ve aleykümselam. Sana gün içinde özelden yazabilir miyim? Denediğim zaman teşekkür etmek için veya başka bir sorun ile karşlıaştığımda yazabilirim.
Samsung Members
Estağfurullah, tabii ki her zaman yazabilirsin inşallah olur diyelim olmazsa başka çözüm bulmaya çalışırız 😊.
0 Likes
Artisit34
Active Level 8
Samsung Members
Type c to hdmi kablosu ile tv ye bağlayın bildirim panelinde samsung dex i başlat diye uyarı gelecektir