cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Makers ve Rewards Türkiye Neden Yok

(Topic created on: 04-26-2021 09:05 PM)
886 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Galaxy Makers Nedir :  Daha iyi bir Galaxy yapmak isteyenler ve dahiyane hayal gücüne sahip olanlar için Samsung Üyeleri tarafından hazırlanan yeni bir programdır. Küçük düşüncelerinizin toplandığı ve yeni bir değer haline geldiği Galaxy Makers, bize katılmak ister misiniz? 

Samsung Makers ile korede Samsung Members üyeleri üzerinden online iş veriliyor şaka gibi bizim ülkemizde olmuyor 😪😪

Samsung hep güzel şeyler ülkemizde yok 😭😭

Samsung Rewards yoksa geliyor mu şuan sadece Uygulamaya girerken kabul ettiriyor yoksa bu ön hazırlık mı ? 

image

image

Bizim ülkemizde niye herşey den mahrumuz hiçbir yenilik Ülkemize gelmiyor 

Niye Samsung türkiye müdürü çalışmıyor 

Samsung türkiye başkanı niye bunları iletilmiyor

En çok istediğim Samsung Makers ülkemizde yok 😪😪 
15 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Haklısın kanka 👍
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Bak güç tasarrufu açık Aa o kadar para verip güç tasarrufunu açmak 🤭
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Toprak sen işin gerçeğini biliyorsun ben demiyorum s20 kullanıcıların hepsi şikayetçi exynos 990 dan ve ısındığı belirtiyor

Yani bu cihaza önermek istemiyorum ve burada karışamazsın önermiyorum 5800 TL verip kullancılar pişman etmek istemiyorum bunu bile bile s20 aldın niye böyle yapıyorsun gerçekleri söyle ısınıyor işte A50 gibi ısınıyor belkide A50 den daha çok ısınıyor yani bu ısınma konusunu birçok s20 serisinden olanlar diyor Biz kafamızdan uydurmuyoruz

S10 plustan S20 ye geçmek pişmanlık olur sonra forumda gene s20 serisi ısınıyor diyecekler

Bundan zevk mi alacaksınız forumda sorunları yazıldıkça

Ben konuyu kapatıyorum ben s20 serisinin hiçbirini önermiyorum sen önerebilirsin ama ben önermiyorum s21 varken S20 serisi alınmaz
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Ve hatirlatirim ki S20 ye gecilir S10 Plus kötü vs demedim BENCE dedim.BENCE GEÇILIR, BENCE ne demek soruyorum sana ?
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Tamam herneyse sen geçilir dersin ben geçilmez derim kulanıcı hangimizi dinlerse onun kararı
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Tamamda bundan sonra neden sen bana sürekli 720p de kullaniyorsun full youtube de kullaniyorsun diyorsun ben sizin yaninizdayken 1080p ye aldigimi ve hep 1080p de kullandığımı çok iyi biliyorsun.
Youtube kullanınca 10 saat aliyorum normal telegram members whatsapp ve derslerde 8 saat alıyorum bunu da belirttim.