Original topic:

SWallet

(Topic created on: 11-27-2025 02:15 AM)
190 Views
PsTubeGamer
Active Level 2
Options
Samsung Members

Merhaba arkadaşlar herkese. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Yeni telefon saat ve kulaklık aldım. Tüm güncellemeleri yaptım. Saate swallet yükledim telefondan hesap oluşturup 500 TL deneme tutarı yaptırdım fakat saatte "telefonumda swallet uygulaması yüklü değil" hatası alıyorum. Telefonu ve saati açıp kapadım uygulamaları silip yeniden yükledim. Neyi yanlış yapıyorum çalıştırmadan. Yardımcı olabilecek forumdaki arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Tel : Samsung Z Flip 6
Saat : Samsung Galaxy Watch Ultra
Kulak: Samsung Ear Buds 3

11 Comments
Emre2236
Active Level 7
Samsung Members
Cihazlardan tüm izinleri verdiniz mi?
0 Likes
PsTubeGamer
Active Level 2
Samsung Members
Tüm izinleri verdim. NfC her iki yerde de açık. Ama saatte Swallet uygulaması telefonunuzda yüklü değil hatası alıyorum.yNGdNX8taF.jpg
0 Likes
İbrahimAs16
Active Level 7
Samsung Members
Swallet ta temassız ödeme yok diye biliyorum saate yüklemizin bi faydası olmayacak
0 Likes
PsTubeGamer
Active Level 2
Samsung Members
Telefon uygulamasında herşey normal fakat Swallet mobil uygulamda ayarlar kısmında mobil cihaz senkronizasyon yada aktive etme gibi bir ayar bölümü çıkmıyor. 😮
0 Likes
PsTubeGamer
Active Level 2
Samsung Members
Kusura bakmayın burada yeniyim o yüzden en cabuk sonucu almak için böyle bir girişimde bulundum. Bilmiyordum. 🙏
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 3
Samsung Members
Saatle uyumsuz diye biliyorum. Ben Telefondan yapıkredi bankacılı aracılığı ile nfc ile ödeme yapabiliyorum. Ama swallet denemedim.
0 Likes
PsTubeGamer
Active Level 2
Samsung Members
Yani saate yapıkredi uygulamasını mı indirdiniz? Yanlış olmasın ödemeyi temassız olarak saat üzerinden yapmak istiyorum. Saat üzerinden yapayım da hangi uygulama olduğu önemli değil. 😊
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 3
Samsung Members
Saate olan uygulama akyif değil,s-wallet telefonla uyumlu değil. Yada Türkiyede çalışmıyor.
0 Likes
PsTubeGamer
Active Level 2
Samsung Members
Ya şeyi anlamıyorum aslında bu uygulama members uygulaması Samsung'a ait değil mi illaki bir yetkili görüyordur heralde yazılanları da açılan konuları da. Neden yetkili ağızdan bilgi vermiyor. İnsanları burada kırk takla attırtıyorlar. 🤔
0 Likes