cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Protesto ediyorum!..

(Topic created on: 10-08-2024 05:12 PM)
98 Views
Mirliva
Active Level 1
Options
Samsung Members

Destek birimiyle iletişime geçtim. Güncellemeye "s pen deki Türkçe dil gitti" anlattım ve geri dönüş yaptilar; konsept gereği artık desteklemeyeceklermiş. Dolayısıyla Türkçe dil kalkmış. Çok kızdım. S-pen de 6m 10m nüfusu olan ülkelerin dilleri var ama bizim Türkçe miz yok. Elimdeki son aldığım samsung telefon. Bundan sonra aileme ve çevreme samsungdan uzak durmaları nı tavsiye edeceğim. Samsung bizi üzüyor!..

8 Comments
Mirliva
Active Level 1
Samsung Members
Destek birimiyle iletişime geçtim. Güncellemeye "s pen deki Türkçe dil gitti" anlattım ve geri dönüş yaptilar; konsept gereği artık desteklemeyeceklermiş. Dolayısıyla Türkçe dil kalkmış. Çok kızdım. S-pen de 6m 10m nüfusu olan ülkelerin dilleri var ama bizim Türkçe miz yok. Elimdeki son aldığım samsung telefon. Bundan sonra aileme ve çevreme samsungdan uzak durmaları nı tavsiye edeceğim. Samsung bizi üzüyor!..
0 Likes
Mirliva
Active Level 1
Samsung Members
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
nE?
0 Likes
melanpi
Active Level 3
Samsung Members
Tek bu değilki en çok sattıkları ülkelerden biri Türkiye ama dil desteği güncelleme desteği umurlarında değil haklısın nediyim
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Samsung Members
Size hatalı bilgi verilmiştir olabilir belki. Bir sürü fanboy aylardır millete nerden haber aldilarsa önümüzdeki güncellemelerde tekrar geleceğini söylemişlerdi. Birkaç yerden teyit almakta fayda var.
0 Likes
Mirliva
Active Level 1
Samsung Members
Bana dönüş yapan samsung du. Kendilerine guvenilmeyecek se söyleyecek bir şey yok
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Samsung Members
Size yanıt dönen yetkili tam bilmiyorum olabilir veya daha kötüsü gerçekten de özellik kaldırılmış olabilir. Bir kere de farklı bir temsilci ile teyit etmek faydalı olabilir.
0 Likes
Mavibulut
Active Level 4
Samsung Members
Sözlü cevirmen de bile türkçe dil desteği yok anlamış değilim
0 Likes