Original topic:

ONE UI7

(Topic created on: 04-23-2025 10:39 AM)
154 Views
Tokyo_2134
Active Level 4
Options
Samsung Members

Güncellemeden yana bir şikayeti olan var mı s24 ailesi nasıl sizce beklediğimize değdi mi

0 Likes
25 Comments
Ally219
Active Level 6
Samsung Members
Aynen hocam bende alır diye düşündüm deneyim dedimde ekranı kapalı sayıyor sistem aldırmıyor yoksa bende sorun yoktu aynı cihazlarda farklı sorunlar olması garip ama
0 Likes
OneUI7magduru
Active Level 5
Samsung Members
Profilimde video paylaşacağım bununla ilgili başka telefondan çekip
0 Likes
OneUI7magduru
Active Level 5
Samsung Members
Hızlı bir şekilde çift tıklamak gerkeiyor o zaman oluyoe
0 Likes
Ally219
Active Level 6
Samsung Members
Bende s24 var kamera uygulamasına aç kapa yaparken dokunmatik kitleniyor bildirim panelini açıp ayarlar sekmesine girmeden ekranın üstü hariç hiç biryeri dokunmatiği algılamıyor onun harici arada ufak takılmalar var biraz yetiştirmek için erken yayınlamışlar gibi bunca ay beta vs bir sürü şey yapıp temiz sürüm yayınlayamamaları garip olmuş bunlar harici bir sorun yok animasyonlar çok güzel olmuş kendimiz a dan Z ye kadar detaylı ayarlayabiliyoruz kişiselleştirme olarak daha da artmış detaylar genel olarak beğendim 1 2 güncellemeye tamamen oturturlar bunu
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Samsung Members
Boşuna beklettiler o kadar ay. Şimdi zaten bug fix guncellemesi yayinlayacaklardi
AkaySakarya
Active Level 6
Samsung Members
Ben gayet beğendim. Tabii ufak tefek hatalar giderilecek fakat üst segment bir telefon yazılımı olduğunu hissettiriyor. 6.1 üst segment için biraz sade kalıyordu. Zaten eski telefonumda bile bu yazılımı kullanırken üst segmente geçip aynısını kullanmak istemezdim. Ufakta olsa değişimler iyidir. Alt yapı kuruldu artık 8 de daha güzel detaylara vakit ayırabilirler diye düşünüyorum.
0 Likes