cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Neden GoodLock uygulaması tüm ülkelerin GalaxyStore'unda yok?

(Topic created on: 02-07-2020 11:36 PM)
994 Views
Tavice
Active Level 4
Options
Samsung Members

Hayır anlamıyorum herkes belirli bir para verip bir samsung ürününe sahip oluyor neden Türkiye gibi diğer bir çok ülkede yok ve apk uygulamasını indirip kurmamız gerekiyor? Herkese aynı hizmeti vermesinde ne zarar var anlamış değilim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Tavice,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm.

Good Lock, şuan için yurt dışı cihazlarında mevcuttur. Samsung Türkiye için uyarlanmasını bizde sizler kadar istemekteyiz. Taleplerinizi ilgili yazılım ekiplerimize ve  genel müdürlüğümüze iletmiş durumdayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
UmtTncr
Active Level 7
Samsung Members
one ki
emrenlll
Beginner Level 2
Samsung Members
kilit ekranı,bildirim çubuğu gibi birçok özelliği kişiselleştirmeye yarayan samsungun programı ama ülkemizde aktif değil onun yerine apksını kurmak gerekiyor
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Tavice,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm.

Good Lock, şuan için yurt dışı cihazlarında mevcuttur. Samsung Türkiye için uyarlanmasını bizde sizler kadar istemekteyiz. Taleplerinizi ilgili yazılım ekiplerimize ve  genel müdürlüğümüze iletmiş durumdayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Teşekkürler.
MOD

ygtylc
Active Level 7
Samsung Members
ben çevirisini apk editor hatta android studio ile yaptım.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ben nicelock kurdum. Goodlock ile aynı işleve sahip fakat uygulamaları Apkmirror dan indiriyoruz .(Xda da linkleri var)

Türkiye de olsa ama Üvey evlat muamelesi yapıyorlar.
Aslında işimize yarayacak birçok program var Nice shot dan Samsungun kendi Ekran Videosu çekme gibi birçok program hazırlanmış.

Şuana kadar (5gün olmuştur :D) nicelock kulanıdm hiç sorun yaşamadım.

#D
0 Likes
Tavice
Active Level 4
Samsung Members
Ben bir apk uygulamasının okadar veriye erişme izni istemesine ve onları pazarlayabilmesine pek sıcak bakmıyorum
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Tavice okadar haklısın ki ama sadece uygulamalar bu kadar izine erişmiyor.
#D
0 Likes