cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Music

(Topic created on: 04-02-2025 01:45 PM)
152 Views
maximum12
Active Level 6
Options
Samsung Members

Hepinize selamlar bugün bir konuda görmüştüm meraktan sormak istedim apple music piyasadaki en kaliteli ses veren platform mu yoksa daha iyileri var mı profesyonel amaçla değil normal müzik için 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung Members
Doğrudur aynı ses kalitesine sahip bir de déezer var ama apple music yine arayüzü ve eş zamanlı şarkı sözleriyle daha iyi

View solution in context

Solution
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Bende bugün birisnin tavsiyesiyle geçtim diğer müzik uygulamalarına göre uçurum denecek kadar **bleep** var. Ancak o farkı hissetmek içinde çok iyi bir kulaklığa ihtiyacınız var. Bir müzik indirdim 90mb kalitesini siz düşünün

View solution in context

Solution
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Tabi şu da var Audiophile bir insansan değilseniz her platform kaliteli ses verir. Ancak Bu konuda kimse Apple'lın eline su dökemiyor

View solution in context

6 Comments
Solution
Samsung Members
Doğrudur aynı ses kalitesine sahip bir de déezer var ama apple music yine arayüzü ve eş zamanlı şarkı sözleriyle daha iyi
Solution
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Bende bugün birisnin tavsiyesiyle geçtim diğer müzik uygulamalarına göre uçurum denecek kadar **bleep** var. Ancak o farkı hissetmek içinde çok iyi bir kulaklığa ihtiyacınız var. Bir müzik indirdim 90mb kalitesini siz düşünün
Solution
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Tabi şu da var Audiophile bir insansan değilseniz her platform kaliteli ses verir. Ancak Bu konuda kimse Apple'lın eline su dökemiyor
Samsung Members
Déezer da aynı sez kalitesine sahip ama arayüzü ve eş zamanlı şarkı sözleri ile daha kötü
maximum12
Active Level 6
Samsung Members
Teşekkürler
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim😊