cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatörlere Öneri

(Topic created on: 03-20-2021 03:56 PM)
537 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Bir sorun hata raporunda çözüldüğünde aynı cihazın sorunu yazan bir kullanıcı arkadaşlarımız otomatik cevap vermek yerine sorunun çözüldüğü ve en yakın zamanda güncelleme ile düzeleceğini belirtirseniz daha iyi olmaz mı ekipler ile birlikte çalışsanız 

image
Sorun çözüldüğünde ise otomatik cevap yazmayınız sorunun çözüldüğünü belirtiniz samsung türkiye hata raporu ekip ile çalışma yapılsa böylece daha iyi olur

Örneğin şuan S10 serilerinde kamerada full hd 60 fps ve 4k 60 fps video çekerken kamerada frame atlama sorunu var bu sorunu ben ve bazı kullancı arkadaşlarımız ile hata raporu gönderip sorunu ilettik ve bu sorun düzeltildi ve yeni gelecek yazılım güncellemesi ile sorun düzelmiş olucak 

image

Lütfen bu önerimi uygulayın çok işe yarayacağını düşünüyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Alfatürk,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
jsjdnd
Active Level 7
Samsung Members
A50 andorid 11 gelmedin knk
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
planlanan tarihler arasında gelicektir bu 25 mart ta olabilr yada 25 nisanda olabilir lütfen kardeşim sabırlı olun önemli olan güncelleme sorunlu olmaması
Samsung Members
A71 e haftaya gelir mi sence
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
belki gelebilir ama mart sonunu da bulabilir
Samsung Members
teşekkür ederim
magdurum
Beginner Level 2
Samsung Members
arkadaslar bana 2 gün önce sistem güncellemesi geldi A50 cihaz bu arada telefonum aşırı ısınıyor uyarısı veriyor ve uygulamalar kapanıyor neden acaba basina gelen varmi
Samsung Members
balık kavak ağacına tırmanırda members moderatörleri düzelmez. sadece bir hayal
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Öyle mesut abi ama keşke yapsalar böyle güzel olur aslında
Samsung Members
şunlar saydığım lafı duvara saysam, duvar ar eder yıkılır. ama bunlardan