Original topic:

(Topic created on: 03-27-2021 04:23 PM)
905 Views
Samsok
Active Level 6
Options
Samsung Members

Uygulama iyice sosyal medya uygulamasına döndü 😅

7 Comments
No4
Active Level 6
Samsung Members
Aynen öyle😂
Samsok
Active Level 6
Samsung Members
😂
GRKN17
Expert Level 5
Samsung Members
Zaten o şekilde devam etmek zorunda bu kadar kişi toplayıp bunları ni şekilde uygulama da tutmak için bu girişimler yapılmalıydı ve o gereken yapıldı resim paylaşma sorunlar çözümü için sohbet edebilmek için direk mesaj normal zaten bunlar
Samsok
Active Level 6
Samsung Members
Tutmak zorunda değil, zaten belli bir kitlesi olacaktı. Mesajlar konusunda şikayetler gelebilir. Engelleme durumları da mevcut ama ... direk mesaj özelliğine lüzum varmıydı emin değilim 🤔
GRKN17
Expert Level 5
Samsung Members
Bazı konularda ek destek verecek kişiler var özellikle rom ve root konusunda dosya olarak bazı veriler vermek için kişisel bilgi buradan değilde eposta türü oradan verilmesi için ideal olduğunu düşünüyorum ben şahsen hatta bu özellik daha erken gelmeliydi bana göre
0 Likes
Samsok
Active Level 6
Samsung Members
Tabiki herseyde olduğu gibi memnun olanlar ve olmayanlar olacak, bekleyip görelim 🙂🖐
GalaxyUser61
Active Level 6
Samsung Members
Evet ya forum çok yanlış kullanılıyor bazılarına buranın bir teknoloji forumu olduğunu hatırlatmak lazım. Arkadaşlar burası sosyal medya değil gidip kendi resminizi çekip atmayın batırdınız uygulamayı. Telefon modelinizle birlikte çektiğiniz manzara fotoğraflarını paylaşın bizee diyelim ki aa bu telefon böyle çekiyormuş. Bu arada bunu galaxy gallery için dedim. Bu uygulamanın amacı, Samsung cihazınızla ilgili bilgi almak, soru sormak, sorunları tartışmak, ayrıca galaxy gallery'ye katkı sağlamak. Galaxy gallery'ye kendi yüzünüzü çekip atmayın. Lütfen bu uygulamayı amacına uygun kullanalım.