cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Merhaba performans modu

(Topic created on: a month ago)
238 Views
Y_t
Active Level 3
Options
Samsung Members

image

Hangisini yapmam lazım altakini yaparsam yavaşlar mı cihaz kasma yapar mı pilde ne gibi işe yarar

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Olmaz. Game booster ayarlıyor zaten. Render vs. uygulamalarda **bleep** olabilir.

View solution in context

Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
Yok etki etmez. 120 fps oyunu açarsan eğer hafif takılmaları görürsün. Ama 60fps oyunlarda en ufak **bleep** edilme yok

View solution in context

Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
İnanki hiçbirşey wtki etmez. Bu aslında şöyle arkaplan kapalı gereksiz herşeyi kendisi kısıyor. Kullandığın hiçbirşeyi kesmez yada dondurmaz. Güç tasarrufu farzet.

View solution in context

Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
Pilde uzun vade de faydasını görürsün. Benim bazen 7 saati %80 ile tamamlıyor. Telefon s24. Normal oyun ile %80 5.5 saat falan çok ısıtan kaliteli oyunlarda 4 saat belki 3.5 saat oluyor

View solution in context

Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
Gerekli herşey dışında bu modu aktif et gerisinde hiçbirşey değişmedi diceksin ama pil uzun gider 30dk falan

View solution in context

11 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Günlük kullanım için düşük seviyeli yapabilirsiniz.
Y_t
Active Level 3
Samsung Members
Oyunda geçerli değil arada oyun oynuyorum az ama peki cihazda yavaşlık olur mu
0 Likes
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Olmaz. Game booster ayarlıyor zaten. Render vs. uygulamalarda **bleep** olabilir.
Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
Yok etki etmez. 120 fps oyunu açarsan eğer hafif takılmaları görürsün. Ama 60fps oyunlarda en ufak **bleep** edilme yok
Y_t
Active Level 3
Samsung Members
Bunu yapınca günlük kullanımda yavaşlama kasılma falan olur mu pilde artış olur mu
0 Likes
Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
İnanki hiçbirşey wtki etmez. Bu aslında şöyle arkaplan kapalı gereksiz herşeyi kendisi kısıyor. Kullandığın hiçbirşeyi kesmez yada dondurmaz. Güç tasarrufu farzet.
Y_t
Active Level 3
Samsung Members
Ha anladım tamam ozaman hemen yapıyorum
Y_t
Active Level 3
Samsung Members
Teşekkürler bu WhatsApp instagam gibi bildirimleri kısmaz değil mi
0 Likes
Solution
Kerem___
Active Level 4
Samsung Members
Pilde uzun vade de faydasını görürsün. Benim bazen 7 saati %80 ile tamamlıyor. Telefon s24. Normal oyun ile %80 5.5 saat falan çok ısıtan kaliteli oyunlarda 4 saat belki 3.5 saat oluyor