cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Members'ta Nasıl Hareketli Profil Koyulur?

(Topic created on: 03-24-2021 09:21 PM)
345 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members

Arkadaşlar Members'ta Nasıl Hareketli Profil Koyulur bilen var mı bende yapmak istiyorum.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba, Samsung internet üzerinden Samsung.com sitesine girin > Sağ 3 çizgiye tıklayın > keşfedin > Form > Topluluğa katılın/ Oturum açın.
Oturum açtiktan sonra profilinize tıklayın > Profilin üzerindeki düzenleme işaretine tıklayın ve anvantar seçme bölümünden dosyalarınızdan gifli bir profil fotoğrafı seçip kaydedebilirsiniz.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim

Samsung members sitesini internet tarayıcılarından girip hareketli profil fotoğrafı koyabilirsiniz

View solution in context

9 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba, Samsung internet üzerinden Samsung.com sitesine girin > Sağ 3 çizgiye tıklayın > keşfedin > Form > Topluluğa katılın/ Oturum açın.
Oturum açtiktan sonra profilinize tıklayın > Profilin üzerindeki düzenleme işaretine tıklayın ve anvantar seçme bölümünden dosyalarınızdan gifli bir profil fotoğrafı seçip kaydedebilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ben yapamıyorum
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Internet yuzunden bekleme suresi uzayabilir.
Biraz beklemeniz gerekir uygulamak için
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim

Samsung members sitesini internet tarayıcılarından girip hareketli profil fotoğrafı koyabilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Saolun çok teşekkür ederim 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederiz ne demek 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yapamadım ben
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
öncelikle bir gif bulun ve Profilin tıklayın üzerindeki düzenleme işaretine tıkla ve avatar var ona giriniz ve oradadan dosyalarını simgesine tıklayın gifli bir profil fotoğrafını seçip kaydedin ,eğer olmuyorsa ise bazı gifler uyumsuz oluyor
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Çok teşekkür ederim yardımınız için saolun😊