cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kargo ile telefon yollama

(Topic created on: 03-24-2025 06:13 PM)
70 Views
s23ultraHype
Active Level 4
Options
Samsung Members

Arkadaşlar ben kargo ile telefon yollamak istiyorum ama aras ve surat kargoya sordum telefon yollamiyorlarmiş nasil yollayabilirim

18 Comments
Samsung Members
Otobüslere emanet ver Ben öyle yaptım.😂
muyi
Active Level 4
Samsung Members
Bir kaç malzeme ile ptt kargoyla telefon göndermiştim kendime bi deneyin isterseniz
s23ultraHype
Active Level 4
Samsung Members
Telefon olduğunu söyledinizmi
0 Likes
Samsung Members
Böyle birşey yapma telefonu çöpe atarsın kargo şirketleri yerden yere kargo vuruyor sakın. Yapma böyle bir şey kargo şirketlerine güven olmaz. Aldığımız cihazlar bile bazen sorunlu geliyor.
0 Likes
muyi
Active Level 4
Samsung Members
Evet zaten kontrol ediyorlar üzerine dikkat kırılır ibaresi yapıştırıp göndermişlerdi sizde ekstra sararsınız birşey olmaz
0 Likes
s23ultraHype
Active Level 4
Samsung Members
Ne zman yollamistin
0 Likes
muyi
Active Level 4
Samsung Members
Eylül gibi 24ultra almıştım bulunduğum yere sadece ptt geldiği için önce eve gitti sonra bulunduğum yere gönderttirdim kıyafetlerin arasında muhafaza ederek gönderdikleri için bi sorunla karşılaşmadım
s23ultraHype
Active Level 4
Samsung Members
Tamamdir
0 Likes
s24fe
Expert Level 2
Samsung Members
Kargo ile telefon kendim göndermedim ama sanal ikinci el uygulamasında sattım.Kargocu ne var **bleep** dese bile telefon yerine "yeğenime oyuncak" demek basit bir şey.Yeter ki sağlam kargolayın.Telefonu önce etrafı yumuşak darbe emici şeyler ile(Kıyafet,Bez,Patpat)ile sarıp en son kalın karton mukavva ile dönüp kargolarsanız bir şey olmaz...