cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

[🤖] Karşınızda Anti-BOT Assistant! 😍

(Topic created on: 07-09-2024 10:09 PM)
300 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members
Merhabalar Members Ailesi, 👋

Umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçecektir. 😊

Bu gönderimde size, @s20fekullanıcıdı ile olan işbirliğimiz sonucu yapılan Anti-BOT Assistant sisteminden bahsedeceğim. 

Bu aralar Samsung Members'ta çok fazla bot saldırısı olduğundan ve Members Türkiye kullanıcılarının bundan rahatsız olmasından dolayı @s20fekullanıcısı ile bir telegram botu yapmaya karar verdik. Bu bot Members'ta ki BOT hesaplar ve spam gönderiler bir çözüm olacak! 🤩

image
Anti-BOT Assistant

Bu BOT Nasıl Çalışıyor?

Öncelikle Members kullanıcıları bu bota şikayetlerini belirtecek ve biz ise şikayetleri Community Manager, Modaretör vb. yetkili Members makamlarına ileteceğiz ve bu sayede MOD'lara daha fazla şikayet ileterek sorunlarla ilgili çözüme daha çabuk ulaşmaya sağlayacağız.

Ben Telegram Kullanmıyorum

Eğer Telegram kullanmıyorsanız ise, Members'ta bulunan Anti-BOT Asisstan hesaplarımıza özelden ulaşarak şikayet ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz!😊

Bu BOT'taki Komutlar Ne İşe Yarar?

/sikayet: Anti-BOT Assistan BOT'una şikayetlerinizi iletmenizi sağlayacak BOT

/oneri: Anti-BOT Assistan BOT'unun daha da gelişmesi ve ilerlemesi için bize öneriler de bulunmanızı sağlayacak komut.

/kurallar: Bu komut ile BOT'umuza şikayet ve önerilerimizi iletirken hangi kurallara uymanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

/karaliste: Forumdaki kullanıcıları rahatsız eden bot hesapları veya spam gönderileri bu komut ile bize bildirin. Hesapların gönderileri ve Members içindeki aktiviteleri incelenerek kara listeye ekleyip eklememeye karar vereceğiz. Kara liste her hafta güncellenecektir!

Dikkat!
Anti-BOT Assistant sistemimiz henüz gelişmekte olan bir sistemdir. Vu yüzden bu BOT'ta bir problem vb. şey yaşarsanız lütfen bunu bana ve @s20fekullanıcısı'na bildirin!

EGA_34_BudsFE ve @s20fekullanıcısı gururla sunar!

MOD Arkadaşlarım, lütfen bu gönderiyi kaldırmayın. 😊🙏
Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler!😊

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Bir şey soracağım bu botu hangi yazılım dil'i ile kodladınız?
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Telegram bot'larının kodlaması için bir yazılım diline ihtiyaç yoktur minik bir araştırma ile nasıl yapılacağını öğrenebilirsin. 😊

Fakat komutları oluşturmak biraz zamanını alacak.
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Hımm anladım siz geçende uygulama falan yapınca bende bu botu kodlama ile yaptığınızı zannetim 😊 Bilgi için teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ne Demek! 😊👍
Solution
Samsung Members
Elinize sağlık 👏
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ne demek Tavşanlı Abim. 😊🫡
Solution